Motosikletle 2 kişi gezme nasıl oluyor?

Kaskı motora bırakıyorum ben direkt kilit milit yok daha çaldırmadım,çalınsada çalınsın elimde gezdiremem 😃
kask marka model nedir hocam? duruma göre konum da isteyebilirim

Touring vb motorlar bi nevi bunun için var. Üç çantalı motorumla sırt çantasına gerek kalmadan çok rahat gezeriz misal.

Touring vb motorlar bi nevi bunun için var. Üç çantalı motorumla sırt çantasına gerek kalmadan çok rahat gezeriz misal.
Onu biliyorum hocam da işte konuda dediğim motorlarla nasıl oluyor (motora çanta takmadan) onu soruyorum yoksa çanta takar kullanırsın

Artcina sirt cantasi tadacaktır, bitanede depo ustu küçük canta koyabilirsin. Yazın bi çadır bi tulumu koyuyorlar yolda yiyip içerek geziyorlar cok zor değil. Yalnız artcinin dengeyi bozmamasi onemli ve hızını daha düşük tutmalisin

Ben de hep kaskı birisi çalar mı diye yanımda taşırdım ama yoruldum artık motorun ön askısına takıp gidiyorum. Allah a çok şükür bir şey olmadı. İki Çanta mümkün değil artçı taşıyacak mecbur.

Telefon, cüzdan, vs için depo üstü çanta+artçıya sırt çantası şeklinde dolaştık tüm yaz. Naked/racing bir motor yoruyor tabi biraz. Artçının motosiklete hakim biri olması bunlardan çok daha önemli. Yoksa zehir olur tüm tur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,298
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri