oyun HDD de
Ekran kartın kötü ki? Fps drop yemen çok normal. 2. olarak da oyun hdd de. SSD alsan bir şey farkeder mi? farketmez.harddiskte olmasından dolayı mı diyosun yani aga?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD kaynaklı mı diyosun aga?
rdr 2 kaldıran ekran kartı bannerlord'da sıkıntı yaşayınca nasıl sıkıntı ekran kartında oluyor tam anlamadım? oyunda lowda bile kasmalar var optim. berbat.Ekran kartın kötü ki? Fps drop yemen çok normal. 2. olarak da oyun hdd de. SSD alsan bir şey farkeder mi? farketmez.
Madem konuyu hortlattın rdr2 yi kaldıran ekran kartı nerede yazıyor göremedim? İnternetten bakmışsınız doğru olduğu söylenemez. Gtx 1650 rdr 2 fps drop yemeyecek mi? Yok daha neler.rdr 2 kaldıran ekran kartı bannerlord'da sıkıntı yaşayınca nasıl sıkıntı ekran kartında oluyor tam anlamadım? oyunda lowda bile kasmalar var optim. berbat.
Hocam kuralları okuyun lütfenrdr 2 kaldıran ekran kartı bannerlord'da sıkıntı yaşayınca nasıl sıkıntı ekran kartında oluyor tam anlamadım? oyunda lowda bile kasmalar var optim. berbat.
1650 rdr2 kaldırmıyorsa 1030'la oynayanlar aslında hiç dünyaya gelmemiş falan herhalde. rdr2'yi 1050 ti ile oynuyorum 30 fps aşağısına düşmüyor. geneli low, texture ultra. aa x4'de. bannerlord sorunlu oyundur.Madem konuyu hortlattın rdr2 yi kaldıran ekran kartı nerede yazıyor göremedim? İnternetten bakmışsınız doğru olduğu söylenemez. Gtx 1650 rdr 2 fps drop yemeyecek mi? Yok daha neler.
6 ayı geçti mi kasımdan itibarenHocam kuralları okuyun lütfen
Bannerlord optimizasyonu baya düzeldi ama habere güncelliyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama değil de ve*
ayarlarınızı rica etsem atabilir misiniz?Benim RX 550 2 GB ile kasmıyor. Driverlerinizi vs. kontrol ediniz.