Mafia 1 definitive edition kasma sorunu

ER_en

80+
Reaksiyon skoru
5
oyunu oynarken fps 100 gösteriyor ama oyun sanki 30 fps deymiş gibi oluyor bu neden oluyor.Düşük ayarları alıyorum tekrardan aynı sorunu yaşıyorum bildiğiniz bir şey varsa yardım edebilirmisiniz?
Rx7800xt
amd ryzen 5 7600
Gigabyt b650m s2h
32 gb ram

ekran kartı driverını guncelle eğer guncel ise kontrol et sorunlu bir sürüm olabilir bende rx6600 var bende driver surum sorunu oluyordu eer düzelmezse msi afterburner indir sıcaklık gpu cpu kullanım değelerini kontrol et bak bakalım sorun varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunu oynarken fps 100 gösteriyor ama oyun sanki 30 fps deymiş gibi oluyor bu neden oluyor.Düşük ayarları alıyorum tekrardan aynı sorunu yaşıyorum bildiğiniz bir şey varsa yardım edebilirmisiniz?
Rx7800xt
amd ryzen 5 7600
Gigabyt b650m s2h
32 gb ram
türkçe yama varmı bu arada bende dün satın aldım

ekran kartı driverını guncelle eğer guncel ise kontrol et sorunlu bir sürüm olabilir bende rx6600 var bende driver surum sorunu oluyordu eer düzelmezse msi afterburner indir sıcaklık gpu cpu kullanım değelerini kontrol et bak bakalım sorun varmı

evet var

işelmcim arasıra kullanımı 90 na çıkıyor bazen darboğaz oluyor ekran kartımın driverlarıda güncel işlemci sıcaklılığıda 70-75 civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,739
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri