Neler Yeni

Yardım Mount and Blade Bannerlord sürekli kasıyor

FurkanIIy

80+ Bronze
Başlıkta da belirttiğim gibi oyunum özellikle yükleme ekranında kasıyor, sistem özelliklerim de o kadar kötü değil yani anlamadım. Sistem özelliklerim aşağıda belirttiğim gibi, oyunum orijinal Steam'den satın aldım.

1630744049626.png
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Driverlar ile ilgili bir sorun olabilir mi? Hepsinin güncel olduğundan emin misin?

FurkanIIy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlar ile ilgili bir sorun olabilir mi? Hepsinin güncel olduğundan emin misin?
Ben düzenli olarak sadece ekran kartı sürücüsünü güncellerim. Başka güncellemem gereken bir sürücü var mı? Windows otomatik güncelliyor diye biliyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Ben düzenli olarak sadece ekran kartı sürücüsünü güncellerim. Başka güncellemem gereken bir sürücü var mı? Windows otomatik güncelliyor diye biliyorum.
Elbette başka güncellemeler de var, eğer güncelleme konusun da pek bilgin yoksa normalde 'önermem' ama driver booster tarzı bir uygulama ile gerekli olan tüm şeyleri güncelleyebilirsin.

FurkanIIy

80+ Bronze
Elbette başka güncellemeler de var, eğer güncelleme konusun da pek bilgin yoksa normalde 'önermem' ama driver booster tarzı bir uygulama ile gerekli olan tüm şeyleri güncelleyebilirsin.
Hocam valla bir ara Driver Booster kullanıyordum yanlış sürücüler falan yükledi, sonra sildim. Mesela işlemci sürücüsünü güncellemem gerekiyor mu?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Oyun ssd'ye kuruluysa ssd kronik sorunlu büyük ihtimalle vaat edilen okuma yazma hızlarından daha yavaş değerler verdiği için yükleme ekranında kasıyordur

FurkanIIy

80+ Bronze
Oyun ssd'ye kuruluysa ssd kronik sorunlu büyük ihtimalle vaat edilen okuma yazma hızlarından daha yavaş değerler verdiği için yükleme ekranında kasıyordur
Maalesef oyun HDD'ye kurulu. SSD'ye aktarsam sorunum çözülür mü acaba?

Siaus

80+
driver booster yanlış sürücüler yükleyebiliyor diye biliyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
driver booster yanlış sürücüler yükleyebiliyor diye biliyorum.
Evet bende pek önermiyorum zaten ama arkadaşın hiç bir fikri yoksa güncellemeye dair onu kullanması iyi olabilir belki

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Genel olarak MB II: Bannerlord'da bu sorun var. Optimizasyon sorunundan dolayı mapte kasabilir, ağaç texture'ını düşürmelisin. Yüksek ayarlarda oynama. 3070ti ekran kartı olan arkadaşımda da böyle, 2070s kullanıyorum aynı şekilde haritada kasma mevcut. Ağaç texture'ını düşürerek bu sorunu halledebilirsin. Yükleme ekranında büyük ihtimalle HDD'de olduğu için kasıyordur. Driver ise ayrı bir sorun, istersen C'ye direk bir format at. D yi yedek klasörü yapıp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,554
Üyeler
162,706
Son üye
jakoblade07
Top Bottom