Mount And Blade Ottoman mod hakkında yardım

efay144

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,693
Şimdi ben bilmeden oyunun başlarında bir Osmanlı derebeyine benim için her hangi bir göreviniz var mı dedim oda bir şeyler dedi benimde aklımda tek kalan tımarlı sipahi olmamı istedi bende tamam dedim sonra ordum gelişti ve kale almaya başladığımda hiçbir kale benim olmuyor hepsi Osmanlının oluyor. Hiç bir şekilde de Osmanlıyla aramı bozamıyorum acaba nasıl bu saçma durumdan kurtulabilirim?

Şimdi ben bilmeden oyunun başlarında bir Osmanlı derebeyine benim için her hangi bir göreviniz var mı dedim oda bir şeyler dedi benimde aklımda tek kalan tımarlı sipahi olmamı istedi bende tamam dedim sonra ordum gelişti ve kale almaya başladığımda hiçbir kale benim olmuyor hepsi Osmanlının oluyor. Hiç bir şekilde de Osmanlıyla aramı bozamıyorum acaba nasıl bu saçma durumdan kurtulabilirim?
Git Osmanlı askerine saldır sonra çık git

ilişkilere bağlı olarak sana devredebiliyor ama öyle her kaleyi vermiyorlar

Yok çok saçma bir durum
çok ayrıntılı değil zaten eski oyun ama mutlaka tımarına katıldığın hükümdarın konuşma seçeneklerinde olması lazım yok ise hikaye veya görevleri kontrol et olmadı başkasına katılmayı dene ama bunu yapınca ihanet ettiğin için tersleyenler oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,662
Üyeler
197,246
Son üye
Sami Ateş
Geri