Neler Yeni

Mount And Blade Warband Kaleye Süvari Koyma

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Karan
warbanddaki kaleme süvari koydum ama piyade kadar iş yaparmı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
warbanddaki kaleme süvari koydum ama piyade kadar iş yaparmı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim warbandda kalene süvari koymak aman aman kötü bir seçim değil atını kullanamıyor diye ama süvarilere verdiğin para diğer askerlere göre daha fazla ve süvarinin avantajını kaybetmiş oluyor fakat süvariler hangi süvarı olduğuna değişerek bazı piyadelerden daha iyi atı olmadan ama yanında gezdirsen daha iyi olur aktif olarak süvariler warbandda çok iş yapıyor ben kale ve şehilerime (hangi kale hangi şehir vs bunlsrın savunmalarına göre değişiyorda) daha çok nord kahramanı ve rodok arbaletçisi koyuyorum stratejisine göre ama artık kurduğun krallık büyümüştür hiç kuşatılmayan yada kuşatılamayacak kale şehir vardır oralara düşük kötü askerler dahi koy eğer güçlüyse imparstorluğun kale masrafın azalır gelirim artar böylece

RTS10

80+ Bronze
warbanddaki kaleme süvari koydum ama piyade kadar iş yaparmı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Yapar ama piyade birlikleri daha iyi olur. Koyduğun süvari birliklerinin teçhizatlarına bakabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi avantajlarını kaybederler ama hiç yoktan iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,402
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom