Neler Yeni

🔥İndirim Mount & blade 2 bannerlord Alınır mı?

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Epic games te indirim varken bannerlord almayı düşünüyorum fiyatı bana pahali geliyor ama kupon ile birlikte alınır diye düşünüyorum kendimde savaş oyunlarını seven birisiyim aranızda oynayan varsa biraz bilgi verebilirmi uzun süre oynanabilirmiyim yani sarıyor mu ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Eğer oynamadıysan warband oyna, çok hoşuna giderse 2. oyunu al. Ben bu şekilde karar vermiştim, pişman olmadım.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer oynamadıysan warband oyna, çok hoşuna giderse 2. oyunu al. Ben bu şekilde karar vermiştim, pişman olmadım.
Warband oynadim daha da oynuyorum ama eski olduğu için grafikler felanda kötü yani çok sarmıyor bannerlorda çocuk yapma,ordu toplayip kale kuşatma,demircilik vs. Ayrıntılı ve daha çok şey var o yüzden ilgimi çekti

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alınır tabii ki

theali

80+ Bronze
Warband oynadim daha da oynuyorum ama eski olduğu için grafikler felanda kötü yani çok sarmıyor bannerlorda çocuk yapma,ordu toplayip kale kuşatma,demircilik vs. Ayrıntılı ve daha çok şey var o yüzden ilgimi çekti
Arkdaşımda ilk Warband oynamıştı sonra Bannerlord aldı tüm yaz onu oynadı
Bence alabilirsin

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Epic games te indirim varken bannerlord almayı düşünüyorum fiyatı bana pahali geliyor ama kupon ile birlikte alınır diye düşünüyorum kendimde savaş oyunlarını seven birisiyim aranızda oynayan varsa biraz bilgi verebilirmi uzun süre oynanabilirmiyim yani sarıyor mu ?
Alınır tabii ki. Ama bolca zamanının ve sabrının olması lazım. Oyun biraz vakit istiyor alışmak ve kavramak için.

Edit: Zaten Warband oynuyormuşsun, alışıksındır. Bannerlord daha keyifli geldi bana, al oyna sen de.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır tabii ki. Ama bolca zamanının ve sabrının olması lazım. Oyun biraz vakit istiyor alışmak ve kavramak için.

Edit: Zaten Warband oynuyormuşsun, alışıksındır. Bannerlord daha keyifli geldi bana, al oyna sen de.
Tamamdır o zaman alıyorum epic gameste 130 tl indirim kuponu ile bir kac oyun daha alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkdaşımda ilk Warband oynamıştı sonra Bannerlord aldı tüm yaz onu oynadı
Bence alabilirsin
Alınır tabii ki
Birde benim internet 12 mgbp en son bannerlord 60 gb dı indirmesi kac saat sürer

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Tamamdır o zaman alıyorum epic gameste 130 TL indirim kuponu ile bir kac oyun daha alcam

Birde benim internet 12 mgbp en son bannerlord 60 gb dı indirmesi kac saat sürer
Normalde internet hızınızın 1/8 oranında indirir dosyaları ona göre hesaplarsınız. Ancak Epic Games'in indirme sorunu var, daha yavaş indiriyor bazen.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Büyük heveslerle başladığım oyunu bıraktım. Para meselesini çözemezsen gg

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Büyük heveslerle başladığım oyunu bıraktım. Para meselesini çözemezsen gg
Oyun hakkında baya video izledim ilk başlarda kılıçlar çok para ediyordu ama güncelleme ile çok düşürdüler.basladigimda oncelikle bir krallığa girmeyi düşünüyorum bakalım deneyimleyip gorucez 😊

Normalde internet hızınızın 1/8 oranında indirir dosyaları ona göre hesaplarsınız. Ancak Epic Games'in indirme sorunu var, daha yavaş indiriyor bazen.
Hmm bakalım oyunu aldim birazdan indirmeyi baslaticam Steam ile epic gamesin arasında bir şey varmı guncellemeler ayni anda geliyor değilmi ?
Steamde 150 tl olduğu için alamadım

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Eğer warband çok hoşuna gittiyse ve içerik artık sana yetersiz gelmeye başladıysa bannerlord al.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Oyun hakkında baya video izledim ilk başlarda kılıçlar çok para ediyordu ama güncelleme ile çok düşürdüler.basladigimda oncelikle bir krallığa girmeyi düşünüyorum bakalım deneyimleyip gorucez 😊

Hmm bakalım oyunu aldim birazdan indirmeyi baslaticam Steam ile epic gamesin arasında bir şey varmı guncellemeler ayni anda geliyor değilmi ?
Steamde 150 TL olduğu için alamadım
O konuda pek bir bilgim yok ama oyun yapımcısı getiriyor güncellemeleri ve iki firma ile de anlaşması olduğu için ikisine de aynı zamanda (max birkaç saat farkla) gelir diye düşünüyorum. KESİN DEĞİLDİR!

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çocuk yapma var mıydı? ben bilmiyorum :D, Bannerlord da daha iyi ve ayrıntılı asker yönetme falan ben henüz alışamadım en basitinden askerlere "Saldır" komutunu vermeden saldırmıyorlar gibi gibi Warbanda direk saldırıyorlardı ama iyi oyun öneririm.

Steamde 150 TL olduğu için alamadım
Tabii ki Steam'a geldiği gibi Epic'e gelir çok geri bir platform değil Epic

Top Bottom