Mount & Blade Bannerlord

Arda

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar Epic Games e girdiğim zaman bannerlord yakında diyor . Sizce epic gamese ne zaman gelir ve fiyatı kaç TL olur ?
( Kuponları aldık pusuda bekliyoruz ) :)

steamden fiyat farki olmayacaktir , ancak indirimlerde fark olur , steam yerine ayni fiyatta epici seçme tercihi , epicin verdiği kuponla daha cazip hale geliyor :)

Arkadaşlar Epic Games e girdiğim zaman bannerlord yakında diyor . Sizce epic gamese ne zaman gelir ve fiyatı kaç TL olur ?
( Kuponları aldık pusuda bekliyoruz ) :)
Valla belki garip gelecektir fakat Bannerlord zerre ilgimi çekmiyor ya ama çok beğenildiğine göre kendi kategorisinde başarılı demek. soruna gelirsek Epic Games bu GTA V bile ücretsiz yaptılar en yakında zamanda gelir 3-4 gün diye tahmin ediyorum.

Haziran'da gelir.

Bannerlord'u Multiplayer'ı için alacaksanız almanızı tavsiye etmem. Kuşatma modunda sabah ve öğlenlerinde maç bulman çok zor imkansız diyebilirim. Akşam vakti şansına bazen 5 dakika da bulur bazen 15 dakika. 30 dakika beklediğimi hatırlıyorum.

yakında gelir bence ve 60 tl kupon var üstelik

Bannerlord'u Multiplayer'ı için alacaksanız almanızı tavsiye etmem. Kuşatma modunda sabah ve öğlenlerinde maç bulman çok zor imkansız diyebilirim. Akşam vakti şansına bazen 5 dakika da bulur bazen 15 dakika. 30 dakika beklediğimi hatırlıyorum.
Oyun yalnızca online'dan ibaret değil zaten dostum. Single player olarak torrent oynanabilir lakin yapımcıya destek vermek amacıyla alınması güzel olur.

Geri