Neler Yeni

Öneri Mount & Blade II: Bannerlord, Şimdi ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Doğruer
Öncelikle merhaba.

Bannerlord'da Kuzey İmparatorluğuna katıldım ve şuan klan seviyem 5, en güçlü (3401) ve en zengin (2.22m dinar) klan benim. 3 şehir (Baltakhand, Ortongard, Makeb) ve 3 de kalem (Syratos, Epinosa, Melion) var. Artık krallığımı ilan etmem gerektiğini, bu yüzden de krallıktan ayrılmam gerektiğini düşünüyorum. 'Neretzesin Budalalığı' görevini hazırda bekletmiştim. Ne yapmamı öneriyorsunuz.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Grande Terim

80+ Silver
Öncelikle merhaba.

Bannerlord'da Kuzey İmparatorluğuna katıldım ve şuan klan seviyem 5, en güçlü (3401) ve en zengin (2.22m dinar) klan benim. 3 şehir (Baltakhand, Ortongard, Makeb) ve 3 de kalem (Syratos, Epinosa, Melion) var. Artık krallığımı ilan etmem gerektiğini, bu yüzden de krallıktan ayrılmam gerektiğini düşünüyorum. 'Neretzesin Budalalığı' görevini hazırda bekletmiştim. Ne yapmamı öneriyorsunuz.

istersen o kaleler sende kalıyor ama otomatik savaş ilan ediliyor eğer o kaleler sende kalırsa

arturo

80+ Silver
Öncelikle merhaba.

Krala gidip çıkmak istediğini söylersen elindeki bütün tımarları kaybedersin klan sayfasında krallıktan ayrıl yazıyor orda tımarları elinde tut dersen kuzaitlerle savaşa girersin sonra da krallığını kurarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Doğruer
Krala gidip çıkmak istediğini söylersen elindeki bütün tımarları kaybedersin klan sayfasında krallıktan ayrıl yazıyor orda tımarları elinde tut dersen kuzaitlerle savaşa girersin sonra da krallığını kurarsın.
Evet biliyorum, bakın Kuzait'e katılmadım; Kuzey İmparatorluğuna katıldım. Asıl sorum hangi yoldan bağımsızlığımı ilan etmem gerektiği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kralla konuş öyle ayrılabiliyorsun
Tımarları kaybetmiş olurum.

arturo

80+ Silver
Evet biliyorum, bakın Kuzait'e katılmadım; Kuzey İmparatorluğuna katıldım. Asıl sorum hangi yoldan bağımsızlığımı ilan etmem gerektiği.

Kuzait nerden çıkmış ya. :DTımarları elinde tutup krallıktan ayrıl sonrada parayla barış yap zaten paran varmış.

Grande Terim

80+ Silver

o zaman klan sayfasından ayrıl diyip o tımarlar sende kalacak ama kuzey imparatorluğu ile savaşa gireceksin

BabaVoss7

80+ Silver
Kralın kızıyla evlen kendi krallığını kurarsan baya sıkıntı oluyor. Skilleri fullemeye çalış böylece gelen yeteneklerle şehirleri iyi yönetebiliyorsun. Büyük bi kralıkktayken büyümek nispeten kolay kendi krallıpını kurarsan bi noktada bütün krallıkar aynı anda sana dalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,920
Üyeler
172,751
Son üye
aliaydo43
Top Bottom