Neler Yeni

Öneri Mount & Blade II: Bannerlord, Şimdi ne yapmalıyım?

o zaman klan sayfasından ayrıl diyip o tımarlar sende kalacak ama kuzey imparatorluğu ile savaşa gireceksin
Evet onu da biliyorum, peki sizce 'Neretzesin Budalalığı' görevi nasıl olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kralın kızıyla evlen kendi krallığını kurarsan baya sıkıntı oluyor. Skilleri fullemeye çalış böylece gelen yeteneklerle şehirleri iyi yönetebiliyorsun. Büyük bi kralıkktayken büyümek nispeten kolay kendi krallıpını kurarsan bi noktada bütün krallıkar aynı anda sana dalıyor
Lucon ölmek üzere zaten ve benim 3 adet ünvan perkim var, beni seçeceklerinden eminim ama ben kendi krallığımı kurmak istiyorum. Sizce görev mi yoksa normal bir şekilde mi ayrılmak daha iyi?

Galiba tımarları vermeden çıktıktan sonra para karşılığı barışabiliyordun ve tımarlar sende kalıyordu.

Galiba tımarları vermeden çıktıktan sonra para karşılığı barışabiliyordun ve tımarlar sende kalıyordu.
Hemen deneyeceğim çok teşekkürler.

Üzgünüm ama senato politikasının devrede olduğunu unutmuşum. Lucon'un tek başına barış yapma hakkı yok.

Sadece barış için gereken nüfuzu bekledim ve şuan kendi krallığım var ilgilenen herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,802
Üyeler
173,263
Son üye
kizilokian
Geri