Mouse bazı oyunlarda bir yere takılı kalıyor ya da kendi kendine yukarı çıkıyor.

SumM

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkese iyi günler, iyi akşamlar
Asus ROG GLADIUS 2 mouse'una sahibim

GTA 5 oynarken home page'i açtığımda imleç kendi kendine yukarıya çıkıyor ve sağa ya da sola hareket ettirmeye çalıştığımda yukarıya çıktığı düzlemde devam ediyor. Kısacası imlecimi hareket ettiremiyorum.

Valorant oynarken ise imleç monitörün ortasına resmen saplanıyor sağ sola hareket ettirebiliyorum lakin 1-2 saniye geçtikten sonra tekrar monitörün ortasına geri dönüyor.
Ve bu anlattıklarım sadece GTA 5 ve Valorant'da yaşanıyor.

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Öncelikle herkese iyi günler, iyi akşamlar
Asus ROG GLADIUS 2 mouse'una sahibim

GTA 5 oynarken home page'i açtığımda imleç kendi kendine yukarıya çıkıyor ve sağa ya da sola hareket ettirmeye çalıştığımda yukarıya çıktığı düzlemde devam ediyor. Kısacası imlecimi hareket ettiremiyorum.

Valorant oynarken ise imleç monitörün ortasına resmen saplanıyor sağ sola hareket ettirebiliyorum lakin 1-2 saniye geçtikten sonra tekrar monitörün ortasına geri dönüyor.
Ve bu anlattıklarım sadece GTA 5 ve Valorant'da yaşanıyor.

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bunları rampage mousede yaşıyodum asus gibi bir markanın mousesinde bunları yaşaman şaka gibi garantisi bitmediyse garantiye gönder. (Bi kafeci abimiz tamir ediyordu ama nasıl yapıyor hiç bir bilgim yok)

Galiba yazılımsal bir sorun oluştu çünkü bu sorunla artık karşılaşmıyorum ama garanti fikri hala aklımda.

Geri