Asus mouseler çok kaliteliler. Kendim Pugio 2 kullanıyorum. Ancak yazılım olarak leşler. Mousemin yazılımı açılmıyor ancak gerçekten adamlar on numara mouse yapmış. Çok indirime giriyorlar. Uyguna bulursan alabilirsin bence.ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ASUS ROG STRIX IMPACT 2 mi ?
Yoksa
ASUS TUF GAMİNG M3 mü
ANLAYAN ARKADAŞLAR BANA ANLATIRSA ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
sen önermeLogitecg g102/g203 modellerine bakabilirsin ya da steelseries rival 3 'e.
Kötüyse söyle de bizde bilelim kankam.sen önerme
bütçe bilmiyoruz dahaKötüyse söyle de bizde bilelim kankam.
Konu sahibinin yazmış olduğu 2 farenin fiyatı 250-300tl arası ona istinaden önermiştimbütçe bilmiyoruz daha
Max 250tl2'sini de önermiyorum, Aldığınız oyun performansı aynı olacaktır illaki soruyorsanız.
Tam bütçeniz nedir? Daha iyisi önerilebilir.
203 modeline baktım yorumları oldukça iyi yönde gözüküyorLogitecg g102/g203 modellerine bakabilirsin ya da steelseries rival 3 'e.
Dostum peki bu tuf ile rog arasında ki fark nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max 250tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
203 modeline baktım yorumları oldukça iyi yönde gözüküyor
PalmEl boyutunuz ve tutuşunuz nedir? Elinize oturuyor mu diye tam olarak kontrol edeyim,Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle