Elektronikçiler yapar 5 senede switch çürümüştür bileLogitech G203 mouse var 5 yıldır kullanıyorum nerdeyse son zamanlarda sağ click ve yan tuşların geri tarafında olanı çift tıklama yapıyor ve bu her 2 3 tıklamada bir oluyor nasıl çözerim bazen oyunlarda sıkıntı yapıyor
Ha 4 ha 5 aynı şey neredeyse5 yıl olmadı tam ama 4 yıl kesin oldu ucuza halledilirse bi bakınayım elektrikçilere
valla hocam sol click ve yandaki ön tarafa doğru olan tuş hala sapasağlam çalışıyor 2 3 yıl önce mousenin üzerine su bile döküldü öyle bir geçmişi varElektronikçiler yapar 5 senede switch çürümüştür bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha 4 ha 5 aynı şey neredeyse
Buradaki tamir fiyatı G203'ün fiyatından pahalıhttps://matfixcustoms.com/ böyle bir oluşum var deneyebilirsiniz
evetHa 4 ha 5 aynı şey neredeyse
hocam bunlar bana gelmez teşekkürler yinedehttps://matfixcustoms.com/ böyle bir oluşum var deneyebilirsiniz
Doğrudur sapasağlam mouse benim zamanında 100 TL'ye aldığım x7 pro nun üstüne çıktık o çalışıyor hala sizin mouse hayli hayli çalışması lazımvalla hocam sol click ve yandaki ön tarafa doğru olan tuş hala sapasağlam çalışıyor 2 3 yıl önce mousenin üzerine su bile döküldü öyle bir geçmişi var![]()
Dolandırıcı telefoncu bile internetteki sitelerden daha güvenliBuradaki tamir fiyatı G203'ün fiyatından pahalı
komple bozulursa ve uygun fiyata daha iyi bişey bulamazsam yeniden g203 alırım öyle memnunumDoğrudur sapasağlam mouse benim zamanında 100 TL'ye aldığım x7 pro nun üstüne çıktık o çalışıyor hala sizin mouse hayli hayli çalışması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolandırıcı telefoncu bile internetteki sitelerden daha güvenli
Komple bozulmaz bence onların elektroniği sağlamdır pek fp değiller sadecekomple bozulursa ve uygun fiyata daha iyi bişey bulamazsam yeniden g203 alırım öyle memnunum
şuan için dediğiniz gibi çok sorun teşkil etmiyor ama olursa ileride alırsam diye fp mouse öneriniz varmıdırher şeyin bir ömrü var hocam kullandıkça yavaş yavaş bitiyor sonuç olarak. 4-5 yıl az bir zaman değil. şimdilik idare edin para biriktirip güzel bir mouse alırsınız
evet bi tık pahalı ama fp bence bu sağlamlık ve işlevselliğiyleKomple bozulmaz bence onların elektroniği sağlamdır pek fp değiller sadece