Mouse değişeyimmi sizce?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
beyler elimde 2-3 yıl önce aldığım g pro mouse var. 1000 hz ve artık sanki yıpranmaya başladı üst yüzü falan elimde kontrol edemiyorum gibi. G pro x süperlight 2 geçmeyi düşünüyorum. çok gereksiz bir masraf mı olur? 8k hz birde sanırım Rectilinear ve ripple correction gibi e spor oyunlarda işlevli ayarları var. Sizce ? 8k hz baya fark ediyor mu?

cok farkettirmiyor size daha cok 80gram tugladan degismek iyi gelir gibi zaten cogu ozellik ayni o fiyat bandindaki mouselarda eliniz kac cm ve nasil tutuyorsunuz ona gore daha iyi mouse oneririm belki

Dostum 8K Hz günümüzün yeni teknolojik palavrası. İşe yaramadığı bir çok kişi tarafından ispatlandı. Piyasadaki kimse buna ihtiyaç duymuyor. Ama 4K eğer sistemin iyi ve gecikmeyi minimumda tutuyorsan o çalışabiliyor. Mouse için bir şey diyemem tamamen kişisel bir karar.

beyler elimde 2-3 yıl önce aldığım g pro mouse var. 1000 hz ve artık sanki yıpranmaya başladı üst yüzü falan elimde kontrol edemiyorum gibi. G pro x süperlight 2 geçmeyi düşünüyorum. çok gereksiz bir masraf mı olur? 8k hz birde sanırım Rectilinear ve ripple correction gibi e spor oyunlarda işlevli ayarları var. Sizce ? 8k hz baya fark ediyor mu?

8k şuanlık gereksiz bişi henüz stabil,verimli veya tam performans verwbilen yok bu yüzden kötü 8kda kulanmak neden diceksin dalgalanmalar olduğunda anlık değşşimleri hisediceksin ha ama 8klık bir mouseyi alıp 4kda kulanıcaksan al yenilemek istiyorsan durma senin seçimin

8k şuanlık gereksiz bişi henüz stabil,verimli veya tam performans verwbilen yok bu yüzden kötü 8kda kulanmak neden diceksin dalgalanmalar olduğunda anlık değşşimleri hisediceksin ha ama 8klık bir mouseyi alıp 4kda kulanıcaksan al yenilemek istiyorsan durma senin seçimin
yenilersem farkı görürmüyüm

cok farkettirmiyor size daha cok 80gram tugladan degismek iyi gelir gibi zaten cogu ozellik ayni o fiyat bandindaki mouselarda eliniz kac cm ve nasil tutuyorsunuz ona gore daha iyi mouse oneririm belki
kral elim 18-19 cm, mouseyi örümceklerin elleri gibi nasıl anlatayım dik sivri tutuyorum

Nasıl bir fark bekiyorsunuz
oyundaki mouse kontrolüm olsu movementlerim olsun daha iyi olmasını bekliyorum, zaten günde 5-6 saat valo atıyorum sadece, kontrolümün gelişmesini istiyorum kısaca microflickler vb mousenin alt zemin kalitesi falan önemli

dedigim gibi gecikmenin daha az olmasindan cok clicklerin daha kaliteli olmasi agirligin daha az olmasi gibi farklari hissedersiniz daha cok
aldığım zamanda forumda konu açmıştım ozamanlar kalitesiz plastiği falan demişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

superlight 2 gider o zaman size
6k olması abartı mı? yoksa ideal fiyatımı bu, kazıklanmamak için soruyorum zaten almışken g pro nun üstünde bir seri almam şart

oyundaki mouse kontrolüm olsu movementlerim olsun daha iyi olmasını bekliyorum, zaten günde 5-6 saat valo atıyorum sadece, kontrolümün gelişmesini istiyorum kısaca microflickler vb mousenin alt zemin kalitesi falan önemli
Geç ya o zaman fark eder sistemindee iyiyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,559
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri