MOUSE GARANTİYE NASIL YOLLANIR?

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
586
Arkadaşlar selam, daha önce hiç garantiye bir ürün yollamadım. Mouse'umun tekerleği bozuldu. Döndürdüğümde çoğunlukla işlemiyor.

Mouse'u 22 Ocak 2024 günü itopya'dan almıştım. Destek olabilecek biri varmı garantiye nasıl yollayabilirim ve tahmini ne kadar sürer?

Farenin kutusunun içinden garanti kağıdı çıktıysa orada servis bilgileri yazar, ara yardımcı olup yönlendirirler.

Arkadaşlar selam, daha önce hiç garantiye bir ürün yollamadım. Mouse'umun tekerleği bozuldu. Döndürdüğümde çoğunlukla işlemiyor.

Mouse'u 22 Ocak 2024 günü itopya'dan almıştım. Destek olabilecek biri varmı garantiye nasıl yollayabilirim ve tahmini ne kadar sürer?

Genelde penta bakar garanti durumlarına.

hangi ürün ya da marka olduğu önemli değil türkiyedeki distribütör şirket hangisi ona bakmalısın orası ile iletişime geçtiğinde her türlü yardımcı oluyorlar ben hiç sorun yaşamadım

Cooler master Türkiyeyi ara anlaşmalı oldukları servise anlaşmalı kargo ile göndermeni isterler sende gönderirsin, servis sonucunu sana mesajla veya e posta ile göndeirrler.

itopyayı arıyorsun diyorsun benim ürünüm bozuldu garantiye yollucam onlar da sana yurtiçi kargo kodu verecek ya da mağazadan teslim et diyecek kargo kodunu al yurtiçine kargola 20 iş günü içerisinde elinde olur

Geri