Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak zowie ec1-c kullanıyorum ama kablosuz mouse geçiş yapmak istiyorum razer v3 pro hyperpolling ve hyperspeed modelleri var ikisinin arasında ne gibi bir fark var yardımcı olur musunuz
Hocam tam vakıf değilim hyperpolling olan modelinden sipariş verdim ama iyi mi yaptim bilmiyorum 6600 lira bi mouse para vermek ne kadar normal onu da bilemedim önerir misin peki bu mouse uviper v3 pro vs hyperspeedden bahsediyorsan ikisinin de 8khz desteği var hyperpolling dongle olmadan 8khz alamazsın ama, hyperspeed pilli pro modeli şarjlı ve aynı anda kabloyla kullanılabiliyor paket içeriğine göre pro olandan hyperpolling çıkıyor hepsinden çıkıyor mu bilmiyorum.
Elbette iyidir hocam için rahat ediyorsa durumun iyiyse verdiğin paranın çok bir önemi yok piyasadaki en iyi mouselardan biriHocam tam vakıf değilim hyperpolling olan modelinden sipariş verdim ama iyi mi yaptim bilmiyorum 6600 lira bi mouse para vermek ne kadar normal onu da bilemedim önerir misin peki bu mouse u
nasıl yani v3 pro dan 8khz dongle çıkıyor mu ?viper v3 pro vs hyperspeedden bahsediyorsan ikisinin de 8khz desteği var hyperpolling dongle olmadan 8khz alamazsın ama, hyperspeed pilli pro modeli şarjlı ve aynı anda kabloyla kullanılabiliyor paket içeriğine göre pro olandan hyperpolling çıkıyor hepsinden çıkıyor mu bilmiyorum.
Hocam parasal yönden bir sıkıntı yok ama şuan güncel olarak dediğim gibi zowie kullanıyorum ve yıllardır zowie kullanıyorum buna alışabilir miyim bilemiyorum bir deneyeceğim olmaz ise iade edeceğimElbette iyidir hocam için rahat ediyorsa durumun iyiyse verdiğin paranın çok bir önemi yok piyasadaki en iyi mouselardan biri
amazondan alınanların bazılarından çıkmıştı hepsinden çıkıyor mu bilmiyorum dedim hocam emin değilimnasıl yani v3 pro dan 8khz dongle çıkıyor mu ?
alışamazsan iade edersin hocam hoşuna gider de uğraşmazsın umarımHocam parasal yönden bir sıkıntı yok ama şuan güncel olarak dediğim gibi zowie kullanıyorum ve yıllardır zowie kullanıyorum buna alışabilir miyim bilemiyorum bir deneyeceğim olmaz ise iade edeceğim
hee ben mediamarktan almıştım da merak ettim 1 yıldır kullanıyorum haberim mi yok diyeamazondan alınanların bazılarından çıkmıştı hepsinden çıkıyor mu bilmiyorum dedim hocam emin değilim
Eyvallah üstadım teşekkür ederim bilgilerin icin çok sağolasınamazondan alınanların bazılarından çıkmıştı hepsinden çıkıyor mu bilmiyorum dedim hocam emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alışamazsan iade edersin hocam hoşuna gider de uğraşmazsın umarım
Hyperpolling olanını aldım 8k dongle olunca ne fark oluyor mouse icin bir artisi olmuş oluyor mu üstadımamazondan alınanların bazılarından çıkmıştı hepsinden çıkıyor mu bilmiyorum dedim hocam emin değilim
alışamazsan iade edersin hocam hoşuna gider de uğraşmazsın umarım
Estağfurullah hocam standart mouselar şuan 1000hzde çalışıyor hyperpolling ve focus sensörün desteğiyle 8000hz e yükseliyor sistemi daha çok kullanıp akıcılaştırıyor 1msden 0.125ms e düşürüyor daha da smoothlaştırıyor diyebilirsin artı bir olay yaniEyvallah üstadım teşekkür ederim bilgilerin icin çok sağolasın
Hyperpolling olanını aldım 8k dongle olunca ne fark oluyor mouse icin bir artisi olmuş oluyor mu üstadım
sağlık olsun keşke hepsinin içinden çıksahee ben mediamarktan almıştım da merak ettim 1 yıldır kullanıyorum haberim mi yok diye![]()
Anladım üstadım + bir olay teşekkür ederimEstağfurullah hocam standart mouselar şuan 1000hzde çalışıyor hyperpolling ve focus sensörün desteğiyle 8000hz e yükseliyor sistemi daha çok kullanıp akıcılaştırıyor 1msden 0.125ms e düşürüyor daha da smoothlaştırıyor diyebilirsin artı bir olay yani
sağlık olsun keşke hepsinin içinden çıksa