Neler Yeni

Mouse için öneri lütfen

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ce sa
Bu farelerde low profile switch kullanıyolar genel olarak. tırt oluyor kısa bir sürede. low profile switch bulmak normal switche göre daha zor
bilmiyorum detayları ama ilk aldıklarımda tıklama sağ sol kısımları sapıttı. kendi kendine tıklamya başladılar.. bi tanesinde yuvarlak buton bozuldu.. en son aldığmda yine yuvarlak buton gitti. logi marka bu mouse gerçekten beş para etmez. bi de 600- 700 tl ye satılıyor. 200 tl anca ederi var günümüz piyasasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyrun
teşkkrler, fiyat iyi denenebilir.. açıkçası hepsi bozulacakmış gibi geldiğinden fazla para vermek istemiyorum.. 1000 tl sınırım o yüzden.. bu gönderdiğin denenebilir. tek satıcı yer bu site mi?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arda Teksin
bilmiyorum detayları ama ilk aldıklarımda tıklama sağ sol kısımları sapıttı. kendi kendine tıklamya başladılar.. bi tanesinde yuvarlak buton bozuldu.. en son aldığmda yine yuvarlak buton gitti. logi marka bu mouse gerçekten beş para etmez. bi de 600- 700 tl ye satılıyor. 200 tl anca ederi var günümüz piyasasında

teşkkrler, fiyat iyi denenebilir.. açıkçası hepsi bozulacakmış gibi geldiğinden fazla para vermek istemiyorum.. 1000 tl sınırım o yüzden.. bu gönderdiğin denenebilir. tek satıcı yer bu site mi?
Site güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik

Uzun süre gitsin istiyorsan bloody veya trust markalarına da bakabilirsin.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ce sa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,092