Mouse için öneri lütfen

Bu farelerde low profile switch kullanıyolar genel olarak. tırt oluyor kısa bir sürede. low profile switch bulmak normal switche göre daha zor
bilmiyorum detayları ama ilk aldıklarımda tıklama sağ sol kısımları sapıttı. kendi kendine tıklamya başladılar.. bi tanesinde yuvarlak buton bozuldu.. en son aldığmda yine yuvarlak buton gitti. logi marka bu mouse gerçekten beş para etmez. bi de 600- 700 tl ye satılıyor. 200 tl anca ederi var günümüz piyasasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun
teşkkrler, fiyat iyi denenebilir.. açıkçası hepsi bozulacakmış gibi geldiğinden fazla para vermek istemiyorum.. 1000 tl sınırım o yüzden.. bu gönderdiğin denenebilir. tek satıcı yer bu site mi?

bilmiyorum detayları ama ilk aldıklarımda tıklama sağ sol kısımları sapıttı. kendi kendine tıklamya başladılar.. bi tanesinde yuvarlak buton bozuldu.. en son aldığmda yine yuvarlak buton gitti. logi marka bu mouse gerçekten beş para etmez. bi de 600- 700 tl ye satılıyor. 200 tl anca ederi var günümüz piyasasında

teşkkrler, fiyat iyi denenebilir.. açıkçası hepsi bozulacakmış gibi geldiğinden fazla para vermek istemiyorum.. 1000 tl sınırım o yüzden.. bu gönderdiğin denenebilir. tek satıcı yer bu site mi?
Site güvenilir

Uzun süre gitsin istiyorsan bloody veya trust markalarına da bakabilirsin.

merhaba. çok kapsamlı bi mouse aramıyorum.. birkaç yıldır LOGITECH M220 Sessiz Kablosuz Mouse kullanıyorum ama hiç memnun değilim, son aldığım 3-4 mouse da 1 yıl bile kullanamadan bozuldu.. gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum.. berbat bir model.. delirtti beni.. iş gereği sürekli mouse kullanıyorum. yuvarlağı ve tıkları uzun süre gidecek bi mouse önerisi istiyorum?

***oyun için istemiyorum....​

Rampage NOVA M4
4800 DPI çözünürlük, RGB aydınlatma ve şarj edilebilir batarya özelliklerine sahip bu model, kablosuz ve kablolu kullanımı mevcut konforlu bir deneyimi var daha önce kullandım memnun kaldım önerebilirim ^^

temudan ajazz aj 179 V2 max alabilirsin , mac ile kullanırken taşıması kolay ve eli yüzü düzgün iş görecek bi şey olsun diye aldım gayet memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,227
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri