Alperen00_
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İki modeli de öneren çok var o yüzden arada kaldım ;(logitech bu modelini yeni aldım harika yani
İki modeli de öneren çok var o yüzden arada kaldım ;(logitech bu modelini yeni aldım harika yani
baya şık ve rahatArkadaşlar şuan için alacağım 2 mouse var sizlere de sormak istedim siz ne önerirsiniz ? Gamepower Ogre ile kullanacağım.
Logitech G102 Lightsync Siyah 910-005802 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G102 Lightsync Siyah 910-005802 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Rival 3 hem yazılım hem sensör olarak çok daha önde.İki modeli de öneren çok var o yüzden arada kaldım ;(
Parasını hakediyor o yüzden Rival 3 alacağım Valorant gibi oyunlarda üzmez değil mi ?Rival 3 hem yazılım hem sensör olarak çok daha önde.
ya acayip fark var sanki aralarında sansör olarak ikiside gayet yeterli ama şu var önemli olan bence ergonomisi ve iki mouse kulanan biri olarak bu logitech marka mouse daha iyi hafif öbürü ne ele oturuyor nede bir fps oyuncusuna göre hafifRival 3 hem yazılım hem sensör olarak çok daha önde.
Arkadaşlar şuan için alacağım 2 mouse var sizlere de sormak istedim siz ne önerirsiniz ? Gamepower Ogre ile kullanacağım.
Logitech G102 Lightsync Siyah 910-005802 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G102 Lightsync Siyah 910-005802 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Arada neredeyse 2 kat fiyat farkı var haliyle rival daha iyi fakat 150tlye alabileceğin en iyi mouse 102dir rival 3 veya viper mini düşünüyorum fakat ara sıra o kadar para vermeyip 102 mi alsam diye düşünmüyor değilim.Arkadaşlar şuan için alacağım 2 mouse var sizlere de sormak istedim siz ne önerirsiniz ? Gamepower Ogre ile kullanacağım.
Ancak Logitech de parasını kesinlikle hakeden mouse'lardan benceRival 3 hem yazılım hem sensör olarak çok daha önde.
ya 60 milyonun yarısına kadar basamadan ya yenisi alacaksın@Furkan Aslan dostum, G102'nin tık ömrü kaç, biliyon mu? (Rival 3'ünki 60 Milyon)
Bende çünkü önerende var güzel mouse fiyatı da ucuz aklımı çeliyorArada neredeyse 2 kat fiyat farkı var haliyle rival daha iyi fakat 150tlye alabileceğin en iyi mouse 102dir rival 3 veya viper mini düşünüyorum fakat ara sıra o kadar para vermeyip 102 mi alsam diye düşünmüyor değilim.
agır bir model o ki denemeden kesinlike alma hiç bir modeli eline tam oturmaya bilirParasını hakediyor o yüzden Rival 3 alacağım Valorant gibi oyunlarda üzmez değil mi ?
Saçmalamayın eğer kronik tıklama sorunu veya kişinin 2 sene sonra değiştirme gibi bir huyu yoksa rival 3 işini fazlasıyla görür.ya 60 milyonun yarısına kadar basamadan ya yenisi alacaksın
Zaten gidip deneyeceğimagır bir model o ki denemeden kesinlike alma hiç bir modeli eline tam oturmaya bilir