Neler Yeni

Mouse kendi kendine dönüyor

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Arkadaşlar logitech mx518 kullanıyorum gayet memnundum ama az önce 1 maçta 3 4 kere kendi kendine yukarı aşağı bakmaya başladı bir tepeye bakıyor bir en aşağı kablosu masa ile duvar arasında kalıp bendimde çekmeye çalışıp zarar verdiğim olmuştu kablosu biraz hasarlı olabilir birkaç kere de düştü bundan mı kaynaklı sizce yeni bir sorun ve garantisi var sizce garantiye göndereyim mi ve sıkıntı ne?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar logitech mx518 kullanıyorum gayet memnundum ama az önce 1 maçta 3 4 kere kendi kendine yukarı aşağı bakmaya başladı bir tepeye bakıyor bir en aşağı kablosu masa ile duvar arasında kalıp bendimde çekmeye çalışıp zarar verdiğim olmuştu kablosu biraz hasarlı olabilir birkaç kere de düştü bundan mı kaynaklı sizce yeni bir sorun ve garantisi var sizce garantiye göndereyim mi ve sıkıntı ne?
büyük ihtimal sensöründe sıkıntı vardır alttaki optik kısmı iyice bir temizle toz da olabilir o da olmazsa kullandığın yüzeyi değiştir mesela masadaysa mousepad gibi bişeyle dene o olmazsa garanti tek çaren gibi

TamerKs

80+ Silver
Mousepadı ve sensörü temizlemeyi denediniz mi?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Muhtemelen zarar görmüştür sensörü

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mousepadı ve sensörü temizlemeyi denediniz mi?
Sensörü nasıl temizleyeyim bir fikrin var mı daha önce hiç temizlemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sensörü ve mousepadi temizleyin

Sanmam bence sadexe tozlanmış
Nasıl temizliyim sensörü bir fikriniz var mı? Bide kablosu çok zarar gördü gibi bişe onun da etkisi var mıdır?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Sensörü nasıl temizleyeyim bir fikrin var mı daha önce hiç temizlemedim

Nasıl temizliyim sensörü bir fikriniz var mı? Bide kablosu çok zarar gördü gibi bişe onun da etkisi var mıdır?
Sensörn alt tarafına hava tut veya çek olmazsa mouseun için aç temizle kapat

Top Bottom