Neler Yeni

Mouse / Klavye Donma

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba,
Oyun oynarken ozellikle bazı oyunlarda daha yoğun klavye ya da mouse donuyor (her ikisi de kablosuz, acaba çekmiyor mu diye düşünüyorum ama 1 metre bile yok arada) fakat tam bu esnada kesinlikle ne fps dusuyor ne de oyun donuyor sadece klavye mouse gidiyor bu 1-2 saniye sürüyor kimi zaman tekrar etmesi 5 dk sonra bazense arka arkaya donuyor.
Bios güncel, windows güncel.
Farklı usb girişlerine takip denedim kasa usb sini de taktım devam ediyor.
Sistem:
W 11 home
16 gb ram 6000MHz (bu akşam bir 16 daha takicam)
1 tb ssd kingston Renegade
Ryzen 5 7600
Rx9070xt
Msi b650 gaming plus wifi
Not: rainbow six siege oyununda bunu çok daha sık yaşıyorum ara sira battlefield 5 oyununda da yapiyordu ama gün boyu cs oynadım yaşamadım ve gta 5 te de.
Ara sira masaüstünde takılma yaptığına denk geldim ama çok çok nadir.
mouse logitech m275 klavye logitech mk345.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Erdem çay
Alıcıları farklı ise öncelikle mouse ve klavye alıcılarını birbirinden uzak portlara takın monitörünüzde usb girişi varsa birini oraya takın.

İkinci olarak modemin wifi kanalını değiştirin. Modem 2,4ghz ise varsa 5ghz da kullanın yada birini kapatın. Test amaçlı wifiyi komple modemden kapatın.

üçüncü olarak farklı klavye mouse kombinasyonu kullanıp problemin sistemden mi yoksa klavye mousdan mı olduğunu kesinleştirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse u değiştirip başka taktım ama o mouse ta da yaşamistim problem ancak birbirinden uzak yerlere takmamistim.
Hem uzak yerlere takip hem de Modem wifi kanalını değiştirip test edeceğim.
Logitech klavye mouse tek alıcılı bu arada.
Teşekkürler geri dönüş yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam wifi kanalını otomatik yaptım 13 te idi ama sorun devam ediyor farklı yerlere takıyorum yine aynı klavye de gidiyor ışığı da gidiyor o an ama windowstan usb çıkarma sesi gelir ya öyle bir ses vs gelmiyor kesinlikle ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu mouse taktım onda hiç böyle bir problem olmuyor lütfen yardımmm

Top Bottom