Neler Yeni

Öneri Mouse , Klavye , Kulaklik Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mert
Bütçe
10000
Merhaba,
Steel series gear up+ oyuncu seti 12 bin tl idi içerisinde:
Klavye: apex 5
Mouse: Rival 5
Kulaklık: Arctis Nova 5 wireless

Bu seti almam mantıklı mıdır yoksa daha uyguna alabileceğim klavye mouse kulaklık tavsiye eder misiniz?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ömer faruk
ben olsam almazdım bu bütçede hyper x cloud 3 ya da razer barracuda indirimi beklerdim kulaklık için , mouse olarak 3000-3500 arasında çok fazla seçenek var onlardan birini değerlendirir ve güzel bir he klavye alırdım eğer setupı oyun için topluyorsan. Gündelik içinse de güzel bir mekanik alırdım.

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Ali
Merhaba,
Steel series gear up+ oyuncu seti 12 bin tl idi içerisinde:
Klavye: apex 5
Mouse: Rival 5
Kulaklık: Arctis Nova 5 wireless

Bu seti almam mantıklı mıdır yoksa daha uyguna alabileceğim klavye mouse kulaklık tavsiye eder misiniz?
Scyrox v8 wraith w75 cloud 3 wireless (ayar gerekiyor) bitti gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam almazdım bu bütçede hyper x cloud 3 ya da razer barracuda indirimi beklerdim kulaklık için , mouse olarak 3000-3500 arasında çok fazla seçenek var onlardan birini değerlendirir ve güzel bir he klavye alırdım eğer setupı oyun için topluyorsan. Gündelik içinse de güzel bir mekanik alırdım.
Oyun için bakıyorum evet.
PUBG Ed. razer barracuda x var hocam 3500 TL kablosuz o nasıldır alınır mı? Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Scyrox v8 wraith w75 cloud 3 wireless (ayar gerekiyor) bitti gitti
Hocam selamlar, teşekkürler tavsiyeleriniz için. Ayar gerekiyor derken ne ayarı gerektiriyor tam olarak?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ömer faruk
PUBG Ed. razer barracuda x var hocam 3500 TL kablosuz o nasıldır alınır mı? Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.

Hocam selamlar, teşekkürler tavsiyeleriniz için. Ayar gerekiyor derken ne ayarı gerektiriyor tam olarak?
barracuda x yerine normal barracuda almanı tavsiye ederim , geçenlerde amazon indiriminde pembesi 2600 siyahı 3500 civarlarındaydı , belki sahibindende bu fiyatlara yakın 2 3 haftalık bi şeyler denk düşürebilirsin.

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Ali

Hocam ilk geldiğinde kötü karma ayarlarla geliyor duzgun seviyelere geldiginde mia gibi kulaklik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
barracuda x yerine normal barracuda almanı tavsiye ederim , geçenlerde amazon indiriminde pembesi 2600 siyahı 3500 civarlarındaydı , belki sahibindende bu fiyatlara yakın 2 3 haftalık bi şeyler denk düşürebilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim takip edeceğim ürünü.

Top Bottom