Steelseries Kulaklik,Mouse , Klavye Set

icero

80+
Reaksiyon skoru
144
Arkadaslar 100. Magazaya özel steelseries 9 k ya 4 parca gaming ekipman veriyor alinir mi ?
1-Apex 5 klavye kablolu
2-Artics nova 5 kablosuz kulaklik
3-Rival 5 kablolu mouse
4- Qcq plus steelseries mouse pad large
Hepsi 9 k sizce alinir mi ? Yoksa bu fiyatlara daha iyisinu alirsin bisver mi diyorsunuz?

Son düzenleme:
Öncelikle dostum ürünlerin incelemesine bak. Sana uygun mu? Aynı fiyata farklı bir set alabiliyor musun?
Bir de burada 2 kulaklık var. Kablosuzu kullanıp kablolu olanı başka bir arkadaşına satarsan fiyatı düşürebilirsin.

Klavye ve kablosuz kulaklık 10k ediyor. Kablolu ve mouse ise 2200-2500 arasında tutuyor.

Arkadaslar 100. Magazaya özel steelseries 9 k ya 4 parca gaming ekipman veriyor alinir mi ?
Apex 5 klavye kablolu
Artics nova 5 kablosuz kulaklik
Rival 5 kablolu kulaklik Qcq plus steelseries mouse pad l
Hepsi 9 k sizce alinir mi ? Yoksa bu fiyatlara daha iyisinu alirsin bisver mi diyorsunuz?
link var mı hocam ?

link var mı hocam ?
Link yok hocam magazaya ozel antalyada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle dostum ürünlerin incelemesine bak. Sana uygun mu? Aynı fiyata farklı bir set alabiliyor musun?
Bir de burada 2 kulaklık var. Kablosuzu kullanıp kablolu olanı başka bir arkadaşına satarsan fiyatı düşürebilirsin.

Klavye ve kablosuz kulaklık 10k ediyor. Kablolu ve mouse ise 2200-2500 arasında tutuyor.
Duzenledim hocam kablolu mouse o yani tam set halinde. Arastirdim ama cok anlamiyorum tek tek toplayinca zaten 4 k uyguns gelmis oluyor ama alternatif olarak tavsiye verebileceginiz birsey var mi yani sizce alinir mi ? Sonucta alacagim baska birseyide kullanmadan alacagim icin yani cok yorum yapamiyorum bu konuda :) tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler simdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,654
Üyeler
186,764
Son üye
lacia
Geri