1er klık bütçeyle klavye mouse önerilenirinizi bekliyorum toplam bütçe 2k
Mouse kablolu 1000 hz , kablosuz 135 mi?![]()
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Hayır kablolu ve kablosuz 1000 hz sadece bluetooth 135 hz.Mouse kablolu 1000 hz , kablosuz 135 mi?
Anladım , o zaman alınır fiyatı ve sensörü iyiymiş.Hayır kablolu ve kablosuz 1000 hz sadece bluetooth 135 hz.
@MuratTheFounderOfGariban hocam konudan bağımsız fakat model o wireless'tan G PRO X'e geçilir mi? Takılma sorunları yaşıyorum bazen.Anladım , o zaman alınır fiyatı ve sensörü iyiymiş.
GPXe geçmezdim şahsen. A950 Pro 4k geç yeterli olacaktır.Anladım , o zaman alınır fiyatı ve sensörü iyiymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban hocam konudan bağımsız fakat model o wireless'tan G PRO X'e geçilir mi? Takılma sorunları yaşıyorum bazen.
Malzeme kalitesi olarak model o'dan daha iyi midir peki? Ben çok fazla düşürüyorum ve biraz sert kullanıyorum , malzeme kalitesi çok önemli benim için. Ve şarjı nasıldır?GPXe geçmezdim şahsen. A950 Pro 4k geç yeterli olacaktır.
4khzde bile 2 3 gün rahat götürüyor şarjı. Ek olarak Malzeme kalitesi bu fiyattaki muadillerinden çok daha iyi. Buton kısımları PBT kalan yerleri ABSden yapılma. Düşürsen de sorun yaşamazsın.Malzeme kalitesi olarak model o'dan daha iyi midir peki? Ben çok fazla düşürüyorum ve biraz sert kullanıyorum , malzeme kalitesi çok önemli benim için. Ve şarjı nasıldır?
Teşekkürler hocam4khzde bile 2 3 gün rahat götürüyor şarjı. Ek olarak Malzeme kalitesi bu fiyattaki muadillerinden çok daha iyi. Buton kısımları PBT kalan yerleri ABSden yapılma. Düşürsen de sorun yaşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr