Neler Yeni

Öneri Mouse kulaklık tavsiye

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Bütçe
1200
Herkese iyi günler.
Laptopa mouse kulaklık lazım mouse için 400 500 tl harcayabilirim fakat 700 800 liraya kulaklık bulamadım buldukların hep kalitesiz gözüküyor. Zaten kulaklıktan pek anlamıyorum. Toplam bütçe fiyatından biraz arttirabilirim. Mouse ve kulaklık fiyatları değişebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammed Karanfil
Herkese iyi günler.
Laptopa mouse kulaklık lazım mouse için 400 500 TL harcayabilirim fakat 700 800 liraya kulaklık bulamadım buldukların hep kalitesiz gözüküyor. Zaten kulaklıktan pek anlamıyorum. Toplam bütçe fiyatından biraz arttirabilirim. Mouse ve kulaklık fiyatları değişebilir.
Kulaklık olarak bunu bende kullanıyorum f/p diyebilirim. mousede sıradan bişi kullanıyorum

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el al uğraşma
İkinci el elektronik ile uğraşılır mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık olarak bunu bende kullanıyorum f/p diyebilirim. mousede sıradan bişi kullanıyorum

Ses kalitesi nasıl

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Herkese iyi günler.
Laptopa mouse kulaklık lazım mouse için 400 500 TL harcayabilirim fakat 700 800 liraya kulaklık bulamadım buldukların hep kalitesiz gözüküyor. Zaten kulaklıktan pek anlamıyorum. Toplam bütçe fiyatından biraz arttirabilirim. Mouse ve kulaklık fiyatları değişebilir.
1706518198777.png

Eski kulaklığımdır kendisi. Yaklaşık olarak 4-5 sene kullandım.
Aliexpressten 150 tl ye almıştım
Kesinlikle tavsiye ederim. 7.1 i gayet güzel çalışıyor. Ses falan kasmak için.
Mikrofon gayet kaliteli
Kendi programı da var.
Argb falan değil, ama ışıklar kapanabiliyor. Kafamda yok gibiydi kullanırken
Bassları,midleri, tizleri gayet temiz veriyor. O zaman deneyen herkes beğenip almıştı
Hala kullanan arkadaşlarım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre Saydam
bu tarz ürünlere bu fiyatlar fazla bence efendim 2.el de sıfıra yakın faturalı ürünler razer asus vs vs daha uygun

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tarz ürünlere bu fiyatlar fazla bence efendim 2.el de sıfıra yakın faturalı ürünler razer asus vs vs daha uygun
İkinci elden hiç anlamıyorum. Dolandirilmaktan çekiniyorum

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
Herkese iyi günler.
Mouse olarak steelseries prime kulaklık olarak pek önermesem de gamepower tercih edebilirsin. F/p olarak biliyorum.

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Bu mouse alınır mı ?

Geri kalanıyla kulaklık bakarım olmazsa

Bu mouse alınır mı ?

Ya da bunu alabilirim belki aradaki farka değer mi?

Son düzenleme:

Clayz

80+ Silver
Herkese iyi günler.
mouse olarak https://www.trendyol.com/steelserie...minqe6yD77pvv91prnsR-8RUB84hSQfxoCTCYQAvD_BwE
kulaklık olarak https://www.trendyol.com/xpg/precog...24aNPY5mbFCEKE85zL1xsgR1IBQ1F9lRoCuqcQAvD_BwE arkadasım bu kulaklıgı kullanıyor cok guzel mıkrofonu bıraz ses olarak az ama ayarlıyınca baya duzelıyo 2 urunde asırı derece onerıyorum butcenızede uygun

Bu mouse alınır mı ?

Ya da bunu alabilirim belki aradaki farka değer mi?
hocam bu glorıus su anda 1k falan gecen haftalarda 500 tl dı stok bıttı o fıyatı mumkun degıl alamasssınız

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
mouse olarak https://www.trendyol.com/steelserie...minqe6yD77pvv91prnsR-8RUB84hSQfxoCTCYQAvD_BwE
kulaklık olarak https://www.trendyol.com/xpg/precog...24aNPY5mbFCEKE85zL1xsgR1IBQ1F9lRoCuqcQAvD_BwE arkadasım bu kulaklıgı kullanıyor cok guzel mıkrofonu bıraz ses olarak az ama ayarlıyınca baya duzelıyo 2 urunde asırı derece onerıyorum butcenızede uygun

hocam bu glorıus su anda 1k falan gecen haftalarda 500 TL dı stok bıttı o fıyatı mumkun degıl alamasssınız
O mouse yerine bu alınır mı ?

Clayz

80+ Silver
Top Bottom