Öneri Mouse kulaklık tavsiye

Harby

80+
Reaksiyon skoru
59
Bütçe
1200
Herkese iyi günler.
Laptopa mouse kulaklık lazım mouse için 400 500 tl harcayabilirim fakat 700 800 liraya kulaklık bulamadım buldukların hep kalitesiz gözüküyor. Zaten kulaklıktan pek anlamıyorum. Toplam bütçe fiyatından biraz arttirabilirim. Mouse ve kulaklık fiyatları değişebilir.

Herkese iyi günler.
Laptopa mouse kulaklık lazım mouse için 400 500 TL harcayabilirim fakat 700 800 liraya kulaklık bulamadım buldukların hep kalitesiz gözüküyor. Zaten kulaklıktan pek anlamıyorum. Toplam bütçe fiyatından biraz arttirabilirim. Mouse ve kulaklık fiyatları değişebilir.
Kulaklık olarak bunu bende kullanıyorum f/p diyebilirim. mousede sıradan bişi kullanıyorum

İkinci el al uğraşma
İkinci el elektronik ile uğraşılır mi?
Post automatically merged:

Kulaklık olarak bunu bende kullanıyorum f/p diyebilirim. mousede sıradan bişi kullanıyorum

Ses kalitesi nasıl

Herkese iyi günler.
Laptopa mouse kulaklık lazım mouse için 400 500 TL harcayabilirim fakat 700 800 liraya kulaklık bulamadım buldukların hep kalitesiz gözüküyor. Zaten kulaklıktan pek anlamıyorum. Toplam bütçe fiyatından biraz arttirabilirim. Mouse ve kulaklık fiyatları değişebilir.
1706518198777.png

Eski kulaklığımdır kendisi. Yaklaşık olarak 4-5 sene kullandım.
Aliexpressten 150 tl ye almıştım
Kesinlikle tavsiye ederim. 7.1 i gayet güzel çalışıyor. Ses falan kasmak için.
Mikrofon gayet kaliteli
Kendi programı da var.
Argb falan değil, ama ışıklar kapanabiliyor. Kafamda yok gibiydi kullanırken
Bassları,midleri, tizleri gayet temiz veriyor. O zaman deneyen herkes beğenip almıştı
Hala kullanan arkadaşlarım var

bu tarz ürünlere bu fiyatlar fazla bence efendim 2.el de sıfıra yakın faturalı ürünler razer asus vs vs daha uygun

Herkese iyi günler.
Mouse olarak steelseries prime kulaklık olarak pek önermesem de gamepower tercih edebilirsin. F/p olarak biliyorum.

Bu mouse alınır mı ?

Geri kalanıyla kulaklık bakarım olmazsa

Bu mouse alınır mı ?

Ya da bunu alabilirim belki aradaki farka değer mi?

Son düzenleme:
Herkese iyi günler.
mouse olarak https://www.trendyol.com/steelserie...minqe6yD77pvv91prnsR-8RUB84hSQfxoCTCYQAvD_BwE
kulaklık olarak https://www.trendyol.com/xpg/precog...24aNPY5mbFCEKE85zL1xsgR1IBQ1F9lRoCuqcQAvD_BwE arkadasım bu kulaklıgı kullanıyor cok guzel mıkrofonu bıraz ses olarak az ama ayarlıyınca baya duzelıyo 2 urunde asırı derece onerıyorum butcenızede uygun

Bu mouse alınır mı ?

Ya da bunu alabilirim belki aradaki farka değer mi?
hocam bu glorıus su anda 1k falan gecen haftalarda 500 tl dı stok bıttı o fıyatı mumkun degıl alamasssınız

mouse olarak https://www.trendyol.com/steelserie...minqe6yD77pvv91prnsR-8RUB84hSQfxoCTCYQAvD_BwE
kulaklık olarak https://www.trendyol.com/xpg/precog...24aNPY5mbFCEKE85zL1xsgR1IBQ1F9lRoCuqcQAvD_BwE arkadasım bu kulaklıgı kullanıyor cok guzel mıkrofonu bıraz ses olarak az ama ayarlıyınca baya duzelıyo 2 urunde asırı derece onerıyorum butcenızede uygun

hocam bu glorıus su anda 1k falan gecen haftalarda 500 TL dı stok bıttı o fıyatı mumkun degıl alamasssınız
O mouse yerine bu alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,146
Üyeler
191,037
Son üye
Lupelius
Geri