Neler Yeni

Mouse mousepad denemis anlıyan birisi yazabilirmi

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
atk da sensor okumama gıcırtı sorunları vardı denk gelırse uzer ama atk alırsanda o mousela fıngertıp tutamassın muhtemelen karar senin
arkadasda bilincinde ona sorunsuz gelmis hocam urun testini herseyini attı hicbirsorunu yok
1 mousepad icin degermi digerini almaya yani sizce yoksa atkyi alıp mousepadde ustune mi almak mantıklı

Gurkanpiro

80+ Platinum
arkadasda bilincinde ona sorunsuz gelmis hocam urun testini herseyini attı hicbirsorunu yok
1 mousepad icin degermi digerini almaya yani sizce yoksa atkyi alıp mousepadde ustune mi almak mantıklı
ıkısıde fena degıl yanı karar bıraz sana kalmış mousepadde ıyı ucuza denk gelıyor

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
ıkısıde fena degıl yanı karar bıraz sana kalmış mousepadde ıyı ucuza denk gelıyor
ben birturlu karar veremedim yani ilk seferim olacak fiyat cokta cıksın istemiyorum bilemedim ikiside cevap bekliyor hocam bugun

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,379
İsim
yusuf ecer
benımde kafam yandı ama scyrox en ıyısı duruyor yanı @freygasm hocam ne dersin birlikte bi fikir bulalım
Yani kaliteleri aynı iki mouseunda. Hangisi eline uyuyorsa onu al geç. Mousepad de çözülür, temuda attack shark cm02 al geç 670tlye geliyor kuponsuz.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
Yani kaliteleri aynı iki mouseunda. Hangisi eline uyuyorsa onu al geç. Mousepad de çözülür, temuda attack shark cm02 al geç 670tlye geliyor kuponsuz.
hangisi eline daha iyi oturuyora onu al diyorsun o zmn
Mesaj otomatik birleştirildi:

benımde kafam yandı ama scyrox en ıyısı duruyor yanı @freygasm hocam ne dersin birlikte bi fikir bulalım
o zmn hocam atk z1 pro maxde karar verdim yani oyle diyorlar bekler para biriktiri gene alırım mouse pad

Son düzenleme:
Top Bottom