Mouse öneri lazım f/p

8k desteklese bile kullanmassın, çok sarj yiyor. 2khz en saglıklısı. 2k üstü biraz gereksiz bence.
Ozaman 2400tl vermeyim buna her özelliğini kullanamicaksam bir alt segmenti felan varmı onu alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde M300s var Lenovo legion sıfır. İlgilenirsen
Elimde M300s var Lenovo legion sıfır. İlgilenirsen
Yok dostum sağol

Ozaman 2400tl vermeyim buna her özelliğini kullanamicaksam bir alt segmenti felan varmı onu alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok dostum sağol
hocam baken mculu ürünlerde bazenleri kopma olabiliyor, bir tık riskli. nordic mculu ürünlerde 2kdan baslıyor yani ztn bu ürün ekstra uygun, ondan inceleme bekleyin dedim 2400 hiç normal degıl. r1 kasası demişler bide r1 kasası kalitesiz değil.

Eski steelseries prime plus kullanıyordum güzeldi ancak üstüne kola döküldü ve nalları dikti yeni mouse lazım önerdiğiniz varmı aklımda bütçe yok çok uçuk olmicak seviyelerde mouselar önere bilirsiniz

hocam baken mculu ürünlerde bazenleri kopma olabiliyor, bir tık riskli. nordic mculu ürünlerde 2kdan baslıyor yani ztn bu ürün ekstra uygun, ondan inceleme bekleyin dedim 2400 hiç normal degıl. r1 kasası demişler bide r1 kasası kalitesiz değil.
İyi inceleme bekleyim bare. Biraz alakasız olucak ama klavye önerisi varmı onada kola döküldü

Oda mouse gibi işte belli bir bütçe yok ama çok uçuk olmasın
almayı düşünürsen bana dm yaz, eklemem gereken bişey var buraya yazıp uzatmayayım. Switch kalitesi iyi, yumuşak basım. sesi redin daha tok hali gibi, poron malzeme 1 tık iyileştiriyor. rgb var, full şeffaf oldugu için her renk yakabiliyorsun. Öneririm açıkcası. Hotswap bide oda büyük bir +

almayı düşünürsen bana dm yaz, eklemem gereken bişey var buraya yazıp uzatmayayım. Switch kalitesi iyi, yumuşak basım. sesi redin daha tok hali gibi, poron malzeme 1 tık iyileştiriyor. rgb var, full şeffaf oldugu için her renk yakabiliyorsun. Öneririm açıkcası. Hotswap bide oda büyük bir +
Hocam önceki klavyemde şeffaf kristal switch di bu klavye önceki ile aynı tamamen. Bide %60 küçük geliyor istemiyorum tavsiye için teşekkür ederim

Geri