Neler Yeni

Mouse öneri lazım f/p

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Gurkanpiro

80+ Platinum
kutu içeriğinde 8k donglesi olması lazım vxe mad r de, bir bakayım genede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vxe r1 veya r1 pro ile karıştırıyor olmalısınız, yeni bir ürün bu ve 8khz
dogru unuttum ılk 1000e yada sanırım dırek var ama 8k desteklıycek pc yoksa 1k kullanmak gerekıyor

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
sanırım öyle oldu
evet, discordlarında ürüne 8k dongle dahil demişler, bide omron optical felan var manyak duruyor. vxe r1 kasasıyla geliyor denmiş, bende vxe r1 pro var ortalama malzemesi var diyebilirim üzmez.

ananas_suyu

80+ Bronze
Ya xler r ler çok karıştı kablosuz bişey diyin direk alicam onu iyi olsun yeter

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Geldi forumun profesörü. Bilsem burda konu açıp soru sorarmıyım sence bilader bilmediğim için farklı farklı soruyorum gelmiş cahil diyorsun tamam en bilgili sen ol
bilgiliyim demiyorum,adam ürün atmış direkt sormak yerine şurası kötü gibi burası böyle kötü diyorsun düzgün sorsan herkes seve seve yardımcı olacak zaten bilmediğin ürünü kötülüyorsun

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

ozgrby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
özgür
Instagram
ozgr_ylc
Epic Games
OzgurYolcuH
Eski steelseries prime plus kullanıyordum güzeldi ancak üstüne kola döküldü ve nalları dikti yeni mouse lazım önerdiğiniz varmı aklımda bütçe yok çok uçuk olmicak seviyelerde mouselar önere bilirsiniz
marka bir şey almana gerek yok profesyonel kullanmayacaksan basit bir aksesuarcıda veya teknosa gibi yerlerde bile f/p rahat bulursun

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
marka bir şey almana gerek yok profesyonel kullanmayacaksan basit bir aksesuarcıda veya teknosa gibi yerlerde bile f/p rahat bulursun
teknosada böyle kaliteli mouse var mı preo marka değil bana göre

Forum Fedaisi

80+ Bronze
bence vxe mad r modeline bak, merak ettiklerini sorabilirsin site detay vermemiş ürün yeni olduğu için.
urun hakkinda bir yerde sey gordum sadece kablolu 1k pollrate de kullaniliyor yaziyordu dogrumu bir de plastik kalitesi cok kotu diyorlar onun hakkinda da bir bilgin varmi

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
urun hakkinda bir yerde sey gordum sadece kablolu 1k pollrate de kullaniliyor yaziyordu dogrumu bir de plastik kalitesi cok kotu diyorlar onun hakkinda da bir bilgin varmi
hocam ürün daha yeni çıkış yaptı, kimse incelemedi ondan bilmiyorum tabii plastıgını. bende vxe r1 pro var, discordda vxe r1 kasasında demişler, aynı yapı varsa ortalama diyebilirim. gacur gucur oynamıyor ama üst düzeyde hissettirmiyor. ztn ağırlıgından dolayı saglam bişey beklememek lazım bu tarz mouselerin hepsi böyle gibi. bu arada tekrar diyorum ürünü kullanmadım ve inceleme izlemedim, r1 kasasıysa ortalamadır diyebilirim sadece çok yeni ürün. kablolu 250-1k arası, kablosuz 250-8k arası olmalı, genede sormak lazım discordu var sitenin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,149
Üyeler
163,790
Son üye
Collier
Top Bottom