Neler Yeni

Mouse öneri lazım f/p

ananas_suyu

80+ Bronze
8k desteklese bile kullanmassın, çok sarj yiyor. 2khz en saglıklısı. 2k üstü biraz gereksiz bence.
Ozaman 2400tl vermeyim buna her özelliğini kullanamicaksam bir alt segmenti felan varmı onu alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde M300s var Lenovo legion sıfır. İlgilenirsen
Elimde M300s var Lenovo legion sıfır. İlgilenirsen
Yok dostum sağol

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Ozaman 2400tl vermeyim buna her özelliğini kullanamicaksam bir alt segmenti felan varmı onu alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok dostum sağol
hocam baken mculu ürünlerde bazenleri kopma olabiliyor, bir tık riskli. nordic mculu ürünlerde 2kdan baslıyor yani ztn bu ürün ekstra uygun, ondan inceleme bekleyin dedim 2400 hiç normal degıl. r1 kasası demişler bide r1 kasası kalitesiz değil.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Draq123
Eski steelseries prime plus kullanıyordum güzeldi ancak üstüne kola döküldü ve nalları dikti yeni mouse lazım önerdiğiniz varmı aklımda bütçe yok çok uçuk olmicak seviyelerde mouselar önere bilirsiniz

ananas_suyu

80+ Bronze
hocam baken mculu ürünlerde bazenleri kopma olabiliyor, bir tık riskli. nordic mculu ürünlerde 2kdan baslıyor yani ztn bu ürün ekstra uygun, ondan inceleme bekleyin dedim 2400 hiç normal degıl. r1 kasası demişler bide r1 kasası kalitesiz değil.
İyi inceleme bekleyim bare. Biraz alakasız olucak ama klavye önerisi varmı onada kola döküldü

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Oda mouse gibi işte belli bir bütçe yok ama çok uçuk olmasın
almayı düşünürsen bana dm yaz, eklemem gereken bişey var buraya yazıp uzatmayayım. Switch kalitesi iyi, yumuşak basım. sesi redin daha tok hali gibi, poron malzeme 1 tık iyileştiriyor. rgb var, full şeffaf oldugu için her renk yakabiliyorsun. Öneririm açıkcası. Hotswap bide oda büyük bir +

ananas_suyu

80+ Bronze
almayı düşünürsen bana dm yaz, eklemem gereken bişey var buraya yazıp uzatmayayım. Switch kalitesi iyi, yumuşak basım. sesi redin daha tok hali gibi, poron malzeme 1 tık iyileştiriyor. rgb var, full şeffaf oldugu için her renk yakabiliyorsun. Öneririm açıkcası. Hotswap bide oda büyük bir +
Hocam önceki klavyemde şeffaf kristal switch di bu klavye önceki ile aynı tamamen. Bide %60 küçük geliyor istemiyorum tavsiye için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,361
Üyeler
165,175
Son üye
NeonBY
Top Bottom