Neler Yeni

Mouse öneri lazım f/p

ananas_suyu

80+ Bronze
dostum o zamanki fiyatıyla rakibi yoktu şimdi karaborsada bilmem kaç paralarla o ekranından gelen sesle beraber satılıyor o zamanki fiyat ile bunu karşılaştırman doğru mu sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada senin aklından geçirdiğin mouseun prime+ olduğunu nasıl anlamamı bekliyorsun başlık dersin bişey demem ama git orada belirt prime plus daha iyi performans veriyor diye
Ozaman güncel konuşayım şuanda Deathadder V3 kağıt üzerinde VXE Mad R daha iyi ikisi aynı fiyat. Neden VXE Mad R alayım ki

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Ozaman güncel konuşayım şuanda Deathadder V3 kağıt üzerinde VXE Mad R daha iyi ikisi aynı fiyat. Neden VXE Mad R alayım ki

mad r kablosuz, sensörü focus pro ile neredeyse aynı performansa sahip, çok daha hafif
v3 kablosuz olsaydı en az 3k olurdu merak etme

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Kaliteli hissettirmedi açıkçası sensör kalitesini bilmiyorum ama 36g olması IPS yazmaması wireless olması 200mah olması tıklama ömrü vermemesi güven vermedi bana açıkçası
sensör kalitesini bilmiyorum dediğin ürün 3395 kullanıyor en baba ilk 3 sensöre girer optical switchler var teknoloji farkından dolayı mekanikler gibi bozulması çok çok zor wireless olması da çok büyük artı wireless yerine kablolu daha iyi olsa e sporcular onu kullanır keriz mi bu kadar profesyonel oyuncu, kendi cahilliğinizi göstermeyin şurada.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Kaliteli hissettirmedi açıkçası sensör kalitesini bilmiyorum ama 36g olması IPS yazmaması wireless olması 200mah olması tıklama ömrü vermemesi güven vermedi bana açıkçası
vxe mad r de 3395 sensör var, 650 ips değeri var. bataryası nordic mcu kullandığı için baya uzun süre gidiyor (5-10 gün aralığı, 1khz tabii) içinden 8k dongle çıkıyor ve 8k kullanılabiliyor. bu bütçedeki en iyi ürün bence.

ananas_suyu

80+ Bronze
sensör kalitesini bilmiyorum dediğin ürün 3395 kullanıyor en baba ilk 3 sensöre girer optical switchler var teknoloji farkından dolayı mekanikler gibi bozulması çok çok zor wireless olması da çok büyük artı wireless yerine kablolu daha iyi olsa e sporcular onu kullanır keriz mi bu kadar profesyonel oyuncu, kendi cahilliğinizi göstermeyin şurada.
Geldi forumun profesörü. Bilsem burda konu açıp soru sorarmıyım sence bilader bilmediğim için farklı farklı soruyorum gelmiş cahil diyorsun tamam en bilgili sen ol

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
vxe mad r de 3395 sensör var, 650 ips değeri var. bataryası nordic mcu kullandığı için baya uzun süre gidiyor (5-10 gün aralığı, 1khz tabii) içinden 8k dongle çıkıyor ve 8k kullanılabiliyor. bu bütçedeki en iyi ürün bence.
dongle ayrı alınmıyor muydu

Top Bottom