Mouse öneri lazım f/p

hocam ürün daha yeni çıkış yaptı, kimse incelemedi ondan bilmiyorum tabii plastıgını. bende vxe r1 pro var, discordda vxe r1 kasasında demişler, aynı yapı varsa ortalama diyebilirim. gacur gucur oynamıyor ama üst düzeyde hissettirmiyor. ztn ağırlıgından dolayı saglam bişey beklememek lazım bu tarz mouselerin hepsi böyle gibi. bu arada tekrar diyorum ürünü kullanmadım ve inceleme izlemedim, r1 kasasıysa ortalamadır diyebilirim sadece çok yeni ürün. kablolu 250-1k arası, kablosuz 250-8k arası olmalı, genede sormak lazım discordu var sitenin.
farkı cok az agırlık az pıl sevıyesı dusuk swıtch degısık 8k desteklencek pc yoksa gerek yok gıbı

preo f/p oluyor ama 1.5 - 2 senede eskisi kadar verimli çalışmıyor ama dediğim gibi aksesuarcıları gezsen bulursun
hocam takılma yapan mouselardan bahsediyorsunuz cidden kaliteli ve uzun ömürlü olmuyor v3 gibi mouselar 4,5 sene dayanıyor

farkı cok az agırlık az pıl sevıyesı dusuk swıtch degısık 8k desteklencek pc yoksa gerek yok gıbı
swittch omron optik switch, piyasadaki en iyilerden. nordic + 200 mah gayet iyi, baken mculu bir üründeki 400-500 maha beter. 5-10 gün gider. az ağırlık istenen bişey, yani mouse sıkıntısı yoksa mükemmel duruyor fiyatı için. genede kesin konuşmak için kullanıcı yorumu ve inceleme gerekli.

swittch omron optik switch, piyasadaki en iyilerden. nordic + 200 mah gayet iyi, baken mculu bir üründeki 400-500 maha beter. 5-10 gün gider. az ağırlık istenen bişey, yani mouse sıkıntısı yoksa mükemmel duruyor fiyatı için. genede kesin konuşmak için kullanıcı yorumu ve inceleme gerekli.
dogru cıkılıyorsa az daha gıtsın f1 yada x1 alsın

f1 lerin kablo sorunluydu en son, bence incelemeler olumlu gelirse bu model alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k kullanabilecek pcler çok sınırlı, sistemin nedir?
cıkmazsa butce bu paraya guzel duruyor yakında swarcow ınceleme yapar

f1 lerin kablo sorunluydu en son, bence incelemeler olumlu gelirse bu model alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k kullanabilecek pcler çok sınırlı, sistemin nedir?
Yeni sistem alicam da 8k ne kadar sınırlı amd ryzen 7500f li sistem Alıcam desteklermi

Geri