Mouse önerileri varmı

hasanBEST

80+
Reaksiyon skoru
24
fiyat konusunda çok önemli değil sadece karbon fiber olsun ve kablosuz olsun şarjı +150 saat gidebilcek bişe arıyorum da ben baya baktım bulduklarımda stokda yoktu sizin bildiğiniz varsa linkini atabilirmisiniz

fiyat konusunda çok önemli değil sadece karbon fiber olsun ve kablosuz olsun şarjı +150 saat gidebilcek bişe arıyorum da ben baya baktım bulduklarımda stokda yoktu sizin bildiğiniz varsa linkini atabilirmisiniz
Renk Tercihiz Varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IPI Float 8K Karbon Fiber Wireless Mouse https://share.google/0pLTOnNROnV8fnbUJ

knk renk beyaz olmaz beyaz kesinlikle olmaz sihay mavi mor kırmızı yeşil olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarjı kaç saat gidiyo biliyomusun

Ultimate 2.0 olanı öneririm. Metalik kırmızı olanı kullanıyorum çok memnunum. Tipi önemli tabi büyük bi mouse onu göz önünde bulundurarak al. Kasa tipi olarak razer viper v3 pro ile bire bir aynı

Geri