Öneri Mouse önerir misiniz

Üsame Ak

80+
Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar 200 300 tl arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım

Arkadaşlar 200 300 TL arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım

Bu attıkları arasında rival 3 öneririm.
Arkadaşlar 200 300 TL arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım

Rival 3, Viper mini, V2 mini cidden küçük mouselar, eline olacağını düşünmüyorum. Denemeden, görmeden alma.

rival 3 ü kullandım aşırı rahatsız nasıl mouse kullandığına göre değişir herhalde ama ben aşırı rahatsız hissetmiştim
Post automatically merged:

rival 3 ü kullandım aşırı rahatsız nasıl mouse kullandığına göre değişir herhalde ama ben aşırı rahatsız hissetmiştim
elin küçükse deathadder v2 mini bakabilirsin

Katar Pro kendim kullanıyorum, öneririm.

elin küçükse deathadder v2 mini bakabilirsin
17-18 cm

Rival 3, Viper mini, V2 mini cidden küçük mouselar, eline olacağını düşünmüyorum. Denemeden, görmeden alma.
Sizce logitech g203 alayım mi

palm grib tutuşu için nasıl bende fps oyunaları oyniyoum
Avuç içi tutuş için çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Genellikle pençe şeklinde tutuyorum. Kavraması o şekilde daha kolay Katar Pro'yu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,898
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri