Arkadaşlar 200 300 TL arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım
Bu attıkları arasında rival 3 öneririm.![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse - 8500 Cpı Truemove Core Optik Sensör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Mouse 12.400 DPI Optik Kablolu Gaming Yorumları - Trendyol
Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 Dpi Optik Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadaşlar 200 300 TL arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım
elin küçükse deathadder v2 mini bakabilirsinrival 3 ü kullandım aşırı rahatsız nasıl mouse kullandığına göre değişir herhalde ama ben aşırı rahatsız hissetmiştim
Hp Omen Vector(essentinal değil)Arkadaşlar 200 300 TL arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım
pckolik.com
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse - 8500 Cpı Truemove Core Optik Sensör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Mouse 12.400 DPI Optik Kablolu Gaming Yorumları - Trendyol
Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 Dpi Optik Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Katar Pro kendim kullanıyorum, öneririm.Arkadaşlar 200 300 TL arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım
17-18 cmrival 3 ü kullandım aşırı rahatsız nasıl mouse kullandığına göre değişir herhalde ama ben aşırı rahatsız hissetmiştim
Post automatically merged:
elin küçükse deathadder v2 mini bakabilirsin
Sizce logitech g203 alayım miRival 3, Viper mini, V2 mini cidden küçük mouselar, eline olacağını düşünmüyorum. Denemeden, görmeden alma.
palm grib tutuşu için nasıl bende fps oyunaları oyniyoumKatar Pro kendim kullanıyorum, öneririm.
Avuç içi tutuş için çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Genellikle pençe şeklinde tutuyorum. Kavraması o şekilde daha kolay Katar Pro'yu.palm grib tutuşu için nasıl bende fps oyunaları oyniyoum
forum.donanimarsivi.com