Neler Yeni

Mouse önerisi 2000₺ bütçe

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,607
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,607
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Neden F1 Pro hocam?
Benim elime daha uygun fakat endgame oneren de cok simdi kararsiz kaldim bende yeni bir konu acmak en mantiklisi olur f1 pro vs endgame XM2we arasinda

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Hocam şekilli mouse diye dandik bir şey almayın. Görünüşün önemi yok! Önemli olan ele oturması
Hocam hem sizin tabirinizle şekilli hemde kaliteli yokmu fiyat performans sormuyorum zaten ama mouse 2000tl verdikten sonra görünüşte beklerim açıkçası

ali7777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali nurbel
Ya kanka bak bu tarz oneriler yapan insanlari anlamiyorum ben. Muhtemelen mouseu kendin de kullaniyorsun ondan dolayi onerdin. Belki gayet normal sikintisiz calisiyordur fakat sirf sen kullaniyorsun diye iyi olmuyor o mouse.
Pardon yanlış mouse atmışım

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam hem sizin tabirinizle şekilli hemde kaliteli yokmu fiyat performans sormuyorum zaten ama mouse 2000tl verdikten sonra görünüşte beklerim açıkçası
2000TL'ye 10TL'lik sensörlü bir mouse alırsanız 2 gün sonra elinizde kalır. Ayrıca mouse'lar hafif olsunlar diye RGB'siz. Şekiller de genelde her ele uymadıkları artık düz mouselar üretiliyorlar. Bakış açınız son derece yanlış ve bu RGB'ler zzaten elinizdeyken önemli olmuyorlar. Piyasanın kralları varken kablolu 'dandik' rampage almak ta sizin kararınız olur. BUNLAR O BÜTÇEDEKİ EN KALİTELİ MOUSELAR:

Hasan344

80+ Gold
Şekil olarak beni pek tatmin etmedi şahsen ama bundan farklı kaliteli bi wireless model varsa bakabilirim
Yapısı ergonomik tur bu arada. Eline rahat oturacağını düşünüyorum.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
2000TL'ye 10TL'lik sensörlü bir mouse alırsanız 2 gün sonra elinizde kalır. Ayrıca mouse'lar hafif olsunlar diye RGB'siz. Şekiller de genelde her ele uymadıkları artık düz mouselar üretiliyorlar. Bakış açınız son derece yanlış ve bu RGB'ler zzaten elinizdeyken önemli olmuyorlar. Piyasanın kralları varken kablolu 'dandik' rampage almak ta sizin kararınız olur. BUNLAR O BÜTÇEDEKİ EN KALİTELİ MOUSELAR:

Tamamdır anladım değerlendiricem hepsini yazarım tekrardan ama biraz sakin olun 😅

Jhii

80+
Benim elime daha uygun fakat endgame oneren de cok simdi kararsiz kaldim bende yeni bir konu acmak en mantiklisi olur f1 pro vs endgame XM2we arasinda
Hocam bu ikili arasına Darmoshark M3 ve M800 Pro da girer, ama ürün kalitesinde kim kazanır bilmiyorum. Bende Wireless mouse alacağım ve çok arada kaldım, yardıma ihtiyacım var gibi. Şuanlık kafam da F1 Pro var.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk

Peki bana önerebileceğiniz mouselerdenden fazla tuşlu makrolu gerek bana işim dolayısıyla kısayolların hepsni kullanıyorum 7 tuşlu varmıdır öneriniz

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Peki bana önerebileceğiniz mouselerdenden fazla tuşlu makrolu gerek bana işim dolayısıyla kısayolların hepsni kullanıyorum 7 tuşlu varmıdır öneriniz
İşiniz nedir? Gaming'de eski modeller hariç ek tuş kalmadı. Eğer oyun oynamayacaksanız iş mouse'u almalısınız. İş mouselarında bol bol tuş oluyor

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
İşiniz nedir? Gaming'de eski modeller hariç ek tuş kalmadı. Eğer oyun oynamayacaksanız iş mouse'u almalısınız. İş mouselarında bol bol tuş oluyor
Hmm işim eczacılık bilemedim ne yapsam ama oyunda oynuyorum çoğunlukla akşamları yoksa iş için neden 4070 sistem dizeyim :)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,607
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam bu ikili arasına Darmoshark M3 ve M800 Pro da girer, ama ürün kalitesinde kim kazanır bilmiyorum. Bende Wireless mouse alacağım ve çok arada kaldım, yardıma ihtiyacım var gibi. Şuanlık kafam da F1 Pro var.
Hocam en iyisi siz yeni bir konu acin bu aklinizda olan mouseler ile ilgili. Sonrada @GalaxySal450 hocami etiketleyin o size yardimci olur.

Top Bottom