Mouse Önerisi Steelseries Prime Plus alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Merhabalar Steel series prime plus almayı düşünüyorum. 1000 TL'ye kadar bütçem var. daha iyi bir alternatif bulamadım ,önerisi olan varmı çınlama sesi falan diyorlar kullanan var mı?

Trendyolda
Merhabalar Steel series prime plus almayı düşünüyorum. 1000 TL'ye kadar bütçem var. daha iyi bir alternatif bulamadım ,önerisi olan varmı çınlama sesi falan diyorlar kullanan var mı?
vxe r1 se vardı 1000tl civarına kupon ile dahada ucuza gelir birde temudan ajazzlarla attack sharklara bakabilirsin

Hazır böyle bir konu bulmuşken hem deneyimini paylaşayım hem bende bir soru sorayım.

Bu mouseu 2 hafta kadar önce aldım. İnternette çınlama sesi diyolardı birkaç gün önce gece farkettim. Gündüz çok duyulacak bir ses olduğunu sanmıyorum ama böyle bir sorun olması çok sinir bozucu. Muhtemelen altındaki ekrandan kaynaklanıyor.

Bu ses mousea bir zarar verir mi sizce geri göndermeli miyim? Ve yenisi gönderilirse bunu tekrar yaşar mıyım?

Trendyolda

vxe r1 se vardı 1000tl civarına kupon ile dahada ucuza gelir birde temudan ajazzlarla attack sharklara bakabilirsin
Vxe r1 s+ suan mantıklı geliyor ayrıca atk dragonfly a9 ve eweadnx21 gördüm şuan bunların arasındayım ama suan en cezbeden vxe r1 s+ gibi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyolda

Suan vxe r1 se plus en ucuz wraith te oda 1300

Son düzenleme:
Geri