Darmonshark M3 4k delux m800 pro hyperx pulsfire glorius model o wireless steelsreis prime FPSbütçem en fazla 1500 TL hafif bir mouse almayı düşünüyorum fortnite oynuyorum önerilerinizi bekliyorum
Bunlar arasında tercihim delux m800 pro çünkü cam skatez ile geliyorDarmonshark M3 4k delux m800 pro hyperx pulsfire glorius model o wireless steelsreis prime FPS
asla m800 almayın xm2we var m3 4k danda çok daha iyiDarmonshark M3 4k delux m800 pro hyperx pulsfire glorius model o wireless steelsreis prime FPS
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar arasında tercihim delux m800 pro çünkü cam skatez ile geliyor
connect game üstünden xm2we alın ben aldım şuan transfer aşamasında bu fiyata alınabilecek en iyisibütçem en fazla 1500 TL hafif bir mouse almayı düşünüyorum fortnite oynuyorum önerilerinizi bekliyorum
Benim bütçemi geçtiği için m800 pro aldım hiçbir sorunu yok taş gibi mouseasla m800 almayın xm2we var m3 4k danda çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
connect game üstünden xm2we alın ben aldım şuan transfer aşamasında bu fiyata alınabilecek en iyisi
ama 1500 tl ye xm2we alınırBenim bütçemi geçtiği için m800 pro aldım hiçbir sorunu yok taş gibi mouse
Bilmiyorum cam skatez olduğu için önerdim sensörüde çok iyiama 1500 TL ye xm2we alınır