Öneri Mouse Önerisi Var mıdır dostlar

fury z'ye ne diyorsun peki? ben hiç kablosuz kullanmadım bu zamana kadar. Ama cidden kablonun takılması falan yoruyor beni masam çok küçük malesef o yüzden kablosuz bir mouse alacağım bu kez. Fury z tatlı duruyor kablosuz önerin var mı?
Aerox 3 wireless
fury z
bu ikisi olabilir ben olsam bütçemi arttırır glorious alırdım arttıramazsan ikisi arasında düşün aerox 3 çok pahalı şuanda tahminimce indirimde buldun. benzer fiyatta olurlarsa
glorious >>> aerox 3 wireless > fury z
düzeltme: aerox 3'le fury z eşit diyebilirim glorious ikisinide deler

Aerox 3 wireless yerine aerox 5 kablolu üstüne bunu alırım hem kablosuz deneyimi yaşarım hem şarj derdim olmaz hem kulaklık standım olur hem de usb hub olmuş olur
Post automatically merged:

Aerox 3 wireless
fury z
bu ikisi olabilir ben olsam bütçemi arttırır glorious alırdım arttıramazsan ikisi arasında düşün aerox 3 çok pahalı şuanda tahminimce indirimde buldun. benzer fiyatta olurlarsa

Aerox 3 wireless
fury z
çok övdün glorious incelemelerine bakıcam asdghbjkadghbjkag

knk arkadaş aerox 3 wirelessa 1500tl vercek durumda değil belliki büyük ihtimalle indirimde falan şuanda 1500tl'ye sence aerox 3 mü öneririm? g-wolves hati, engame gear xm1r, xtrfy m4 wireless dururken

gördüm gloriousla arasında 400 TL var aradaki farka değer mi diye bakıyorum şu an
bak sana gloriousu ben önerdim o kadar övdüm ama söylüyorum 400tl fazla vermeye değmez. 1000tl bütçesi olan biri için 400tl fazla para. aerox 3 alırım ben olsam indirimdeymiş zaten

ek olarak şuraya da bakabilirsin
saçma bilgileri kıyaslıyor bu site buraya bakarsak aerox 3, gpx'ten daha iyi
aerox 3 wireless performansına gpx'ten yüksek puan vermiş 😀

alıyorum aerox. Sağolasın agacım karşılaştırmaya baktım wireless meselesi benim için bi tık önemliydi 200 saat iyiymiş o kadar olcagını sanmıyorum ama bakalım yine sağolasın
hayırlı olsun hocam giriş-orta seviye wirelesslar için güzel mouse güle güle kullanın eminim pişman etmez

hayırlı olsun hocam giriş-orta seviye wirelesslar için güzel mouse güle güle kullanın eminim pişman etmez
inş. Eyvallah

alıyorum aerox. Sağolasın agacım karşılaştırmaya baktım wireless meselesi benim için bi tık önemliydi 200 saat iyiymiş o kadar olcagını sanmıyorum ama bakalım yine sağolasın
evet bende var 200 saat gitmiyor

düzgün baktığına emin misin benim gördüğüm tüm puanlarda superlight önde
kablosuz performansına değil özelliğine daha çok puan vermiş çünkü aerox 3 te bluetooth var superlight ta yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,053
Üyeler
191,027
Son üye
serkanedabasar78
Geri