Glorious model o wireless'tan başka bakmazdım ben olsamEvet arkadaslar steelseries rival 300s mouse um az önce sinirlenip bi tane koyduğum için kırıldı tamamen yeni mouse önerilerine açığım fps oyuncusuyum şimdiden teşekkürler. Bütçe 1k ya kadar çıkarım
en ucuzu 1.2-1.3 çıkamam dostum o kadar teşekkürler tavsiye içinGlorious model o wireless'tan başka bakmazdım ben olsam.
zowie ec seriside hiç fena değil biraz eski kalıyor ama
biraz çıkarsanda pulsar xlite var
listeye ekledim sağolasın kralRival 5 olabilir her oyun için
Eğer sormak istediğin bir şey olursa elimden geldigince cevaplarım ama mouseu çok fazla kullanma şansım olmadıen ucuzu 1.2-1.3 çıkamam dostum o kadar teşekkürler tavsiye için
Post automatically merged:
listeye ekledim sağolasın kral
forum.donanimarsivi.com
off mouse öneremez oldum zam üstüne zam 2 hafta önce olsa önerdiklerimin hepsine paran yetiyodu rampage fury z güzel mouse yinede düşünebilirsinen ucuzu 1.2-1.3 çıkamam dostum o kadar teşekkürler tavsiye için
Post automatically merged:
listeye ekledim sağolasın kral
aerox 5 kablolusuna o para verilmezaerox ile beraber bakıyorum şu an onlara
fury z'ye ne diyorsun peki? ben hiç kablosuz kullanmadım bu zamana kadar. Ama cidden kablonun takılması falan yoruyor beni masam çok küçük malesef o yüzden kablosuz bir mouse alacağım bu kez. Fury z tatlı duruyor kablosuz önerin var mı?aerox 5 kablolusuna o para verilmez
aerox 3 wireless alabilirsin güzel fare oda benzer fiyatta bulabiliyosan glorious derim şuan 1170tl.
1300tl'yede endgame xm1 var. xm1r fareli olmasına rağmen dünyanın en iyi faresi olarak geçti uzun süre. buda onun yenilenmemiş versiyonu trendyol, hb indirim kuponun varsa endgame veya pulsar almanı öneririm