Neler Yeni

mouse önerisi yapabilir misiniz

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
şuan da sağ tıkı çalışmayan ofis mouse u kullanıyorum oyun oynamak için alıyorum beklentim yüksek değil üstünde 2 makro tuşu birde dpi ayarlama tuşu olsun yeter bütçemi max 130 a çıkabilirim

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
Los Angeles / The United States of America
İsim
Hasan

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Şu an kullandığımdan önceki Mousem Gamepower Ursa modeliydi ve gerçekten çok memnundum. Tavsiye ederim, o fiyata alınabilecek en iyilerinden birisi bence

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
şuan da sağ tıkı çalışmayan ofis mouse u kullanıyorum oyun oynamak için alıyorum beklentim yüksek değil üstünde 2 makro tuşu birde dpi ayarlama tuşu olsun yeter bütçemi max 130 a çıkabilirim
Hafif İstiyorsan Rush Trepan RM404 Var Beyaz Modelini Kullandım Suya Düştü Çıktı Biraz Suya Düşünce Sarardı Başka Hiçbir Sıkıntısı Yok 1 Sene Oldu Alalı Hala Çalışıyor Biraz İPS Düşük Hatırladığıma Göre 66 Olması Lazım Link:https://www.hepsiburada.com/rush-tr...MIk5upjPbW8gIVDNtRCh1kTwPNEAAYASAAEgLnKfD_BwE

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an kullandığımdan önceki Mousem Gamepower Ursa modeliydi ve gerçekten çok memnundum. Tavsiye ederim, o fiyata alınabilecek en iyilerinden birisi bence
170 tl

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Sahibindende 2 tane sıfır satılıyor birisi 90 diğeri 130 liraya. Param güvende ile alabilirsin. Tabii ben hiçbir sorumluluk kabul etmem, yönlendirmiş olmayayım.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Sahibindende 2 tane sıfır satılıyor birisi 90 diğeri 130 liraya. Param güvende ile alabilirsin. Tabii ben hiçbir sorumluluk kabul etmem, yönlendirmiş olmayayım.
yok knk 2.el olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafif İstiyorsan Rush Trepan RM404 Var Beyaz Modelini Kullandım Suya Düştü Çıktı Biraz Suya Düşünce Sarardı Başka Hiçbir Sıkıntısı Yok 1 Sene Oldu Alalı Hala Çalışıyor Biraz İPS Düşük Hatırladığıma Göre 66 Olması Lazım Link:https://www.hepsiburada.com/rush-tr...MIk5upjPbW8gIVDNtRCh1kTwPNEAAYASAAEgLnKfD_BwE
knk bi sıkıntı yaratırmı delikli falan ya

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
yok knk 2.el olmaz

knk bi sıkıntı yaratırmı delikli falan ya
Kanka O Hafiflik İçin Sıkıntı Çıkarmaz Ben Rahatsız Olmadım Şahsen İçi Pisleniyor Biraz Hava Tutuyordum Güçlü Bir Şeklilde Onlarda Gidiyordu

evet knk cevap da yazdım
Pardon Görmemişim :D

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Kanka O Hafiflik İçin Sıkıntı Çıkarmaz Ben Rahatsız Olmadım Şahsen İçi Pisleniyor Biraz Hava Tutuyordum Güçlü Bir Şeklilde Onlarda Gidiyordu

Pardon Görmemişim :D
anladım arkadaş alacakda temizlemekle uğraşmaz pek normal olsa daha iyi

Top Bottom