Deniz....
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 700
Şuan kullandığım mouse:
Lenovo Lecoo MG1101 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse
Mouse hakkındaki deneyimlerim ve tecrübelerimden bahsetmek gerekirse
Almak istediğim mouse ta aradığım özellikler
Ek Bilgilendirme: Laptopum bluetooth 5.2destekliyor.
Ek bilgilendirme 2: Wireless mouse lar bütçemi aştığından ötürü konu başlığını ve bu yazıdaki bazı yerleri sildim/düzelttim.
Herkese İyi Forumlar...
Lenovo Lecoo MG1101 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse
Mouse hakkındaki deneyimlerim ve tecrübelerimden bahsetmek gerekirse
- Bir tık ağır geldiğini söyleyebilirim (99gr)
- W11 uyumlu driver'ı yok veya uyumlu değil
- Kablosu yüzünden özellikle dikey eksende yeteri kadar kaydıramıyorum,yatay eksende bir sıkıntı yok
- RGB ışıkları sol ön,arka alt ve arka orta kısımda olmak üzere üç tane ve RGB ışıklandırma pek te aradığım bir özellik değil
- 6400dpi fakat buda pek işime yaramıyor çünkü düşük hassasiyet kullanan biriyim.1000-1600 dpi aralığında kullanıyorum.
- 3 makro tuşu var bence ideal sayıda
Almak istediğim mouse ta aradığım özellikler
- Ortalama mouselardan bir tık hafif olsun.Zamanında kullandığım g300s (82gr) dan biraz daha hafif olsun 60-70 gr yeterli olur diye düşünüyorum,önerilere açığım
- RGB olsun diye bir kaidem(isteğim) yok
- Makro tuşları pek kullanan biri değilim ancak 2-3 tane makro tuş olsun internette falan işime yarıyor
- W11 driver olmalı
- Dpi yüksekliğini istediğim ayarda kullanmak istiyorum,uygulama veya mouse üzerindeki tuşlar ile değiştirmek isterim.Bahsettiğim gibi yüksek dpi olması da gerekmiyor
Ek Bilgilendirme: Laptopum bluetooth 5.2destekliyor.
Ek bilgilendirme 2: Wireless mouse lar bütçemi aştığından ötürü konu başlığını ve bu yazıdaki bazı yerleri sildim/düzelttim.
Herkese İyi Forumlar...
Son düzenleme: