Neler Yeni

MOUSE ÖNERİSİ

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan a
Arkadaşlar yeni klavye ve mouse almayı düşünüyorum klavyeyi indirimde olduğunu gördüğüm AULA F75'i aldım. Mouse için belirli bir bütçem yok yada kablolu kablosuz fark etmez aklıma yatan herhangi bir mouse'u almayı düşünüyorum forumda da aynı şekilde çok kez baktım beğendiklerimde ( atk blazing sky x1 gibi ) zaten tükenmiş yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Stoklara gelirse ajazz

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Arkadaşlar yeni klavye ve mouse almayı düşünüyorum klavyeyi indirimde olduğunu gördüğüm AULA F75'i aldım. Mouse için belirli bir bütçem yok yada kablolu kablosuz fark etmez aklıma yatan herhangi bir mouse'u almayı düşünüyorum forumda da aynı şekilde çok kez baktım beğendiklerimde ( atk blazing sky x1 gibi ) zaten tükenmiş yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden
Kankam 159 apex al geç, 2 tane aldım 1400 e geldi ama 1 tane alırsan 800-900 civarına geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stoklara gelirse ajazz
Ara ara yeniliyorlar stoğu takip etmek lazım

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Sky X1 benim de hoşuma gitti, ikinci elde aldım. Zaten son çıkan sensör 3950. İkinci ellerine bakabilirsin. İkinci eldeki ürünler bile sıfır gibi.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Şu indirim rehberinede göz atmanı tavsiye ederim, bazen şansa güzel indirim geliyor ve nerdeyse bedavaya alıyosun ürünü

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Kankam 159 apex al geç, 2 tane aldım 1400 e geldi ama 1 tane alırsan 800-900 civarına geliyor

Alacak arkadaşlar etmeleri lazım çok iyi fırsat yeni mouse aldığım için şuan ne yazık ki işime yaramaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ahmet yılmaz

tekini satmayı düşünüyormusun

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sky X1 benim de hoşuma gitti, ikinci elde aldım. Zaten son çıkan sensör 3950. İkinci ellerine bakabilirsin. İkinci eldeki ürünler bile sıfır gibi.
doğrudur fakat 2. ele girmek istemiyorum kapalı kutu olsa dahi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rows official
doğrudur fakat 2. ele girmek istemiyorum kapalı kutu olsa dahi
ATK Blazing Sky F1 Pro Max modeli ve pro modeli şuan da wraithesports ta stoklarda ben aldım git bir bak istersen. Bence F1 Pro Max modeli X1 modele göre daha iyi "bana göre"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom