Bütçe?
Hem kablolu hem indirimli aynı fikirdeyim ..
Knk bunlar niye bu kadar pahalı eski mouselara benziyor
Neyse burada'da kavga etmeyelim.Hem kablolu hem indirimli aynı fikirdeyim ..
İçindeki sensörü ve ergonomisi ile tam E-Spor oyuncusu mouse'u. Görünüşü aldatmasın, gayet iyi mouse.Knk bunlar niye bu kadar pahalı eski mouselara benziyor
Sana katılıyorum aynı fiyata daha kaliteli sensörü olan mouselar mevcut bu zowie sanırım cs için bir fare . Sade bir şeyi yok fiyatı çok en son tercihim bu mouse ben önermemKnk bunlar niye bu kadar pahalı eski mouselara benziyor
Ve tipine bakarak yorum yaptı çünkü içten içe onun için önemli olan tek şey rgb idi.Sana katılıyorum aynı fiyata daha kaliteli sensörü olan mouselar mevcut bu zowie sanırım cs için bir fare . Sade bir şeyi yok fiyatı çok en son tercihim bu mouse ben önermem
Ve arkadaş çok boş yaptı. Rgb sevmem sade görünüş daha çok hoşuma gider ama gereksiz pahalı. Lütfen insanları tanımadan bilmeden yorum yapma. Sence neden alınmalı sensörü mü? Daha kalitelisi var. Atanamayan tuşları mı ? Atanan var . Yapısı dersen tamamen kişiseldir kimi sever kimi tiksinir. Sağlamlığı desen çok acayip sağlam olmadığının azıcık araştırırsan çok rahat bulursun. Şahsen marka diye e sporda kullanılıyor diye hava atmak için alınmazVe tipine bakarak yorum yaptı çünkü içten içe onun için önemli olan tek şey RGB idi.