mouse önerisi

Ve neden tavsiye ettiğini tam açıklar mısın?
Çünkü sensör kalitesi 1000tllik mouselarla aynı seviyede ergonamik rahat ve hızlı tepkime süresine sahip sensörüyle yakın hassaslıkta bir mouse olan logitech g900 çok çok daha pahalı.

Çünkü sensör kalitesi 1000tllik mouselarla aynı seviyede ergonamik rahat ve hızlı tepkime süresine sahip sensörüyle yakın hassaslıkta bir mouse olan logitech g900 çok çok daha pahalı.
Eğer mouse rank larına bakarsan çok daha üst sırada olup daha ucuz fiyat bulabilirsin. Ergonomik yapısı rahatlığı tamamen kullanıcıya bağlı daha sağlam mouselar var bu aralar herkesin ağzında zowie anlamış değilim. İsteyen istediğini alır istediği fiyata alır bu hiç umrumda olmaz ama birisinin hakkında bilmeden konuşma tamam ?

Beyler adamın parası var ki alıyor gidip bu ne la eskiye benziyor bu kadar pahalı mı olur demeyin. Adamlar bizi kazıklamak için pahalı yapmıyor, içindeki sensörler falan bütün işler kaliteli. Gidip Gamepower mouse alıp sıkıntıya düşmüyor. Benim size tavsiyem ucuz ve RGB olan şeylerden uzak durun. Her türlü bir bit yeniği var ve göz boyamak için RGB ile süslenmiş.

Beyler adamın parası var ki alıyor gidip bu ne la eskiye benziyor bu kadar pahalı mı olur demeyin. Adamlar bizi kazıklamak için pahalı yapmıyor, içindeki sensörler falan bütün işler kaliteli. Gidip Gamepower mouse alıp sıkıntıya düşmüyor. Benim size tavsiyem ucuz ve RGB olan şeylerden uzak durun. Her türlü bir bit yeniği var ve göz boyamak için RGB ile süslenmiş.
Hocam aynı fiyatlara daha kalitelileri var. Kazıklamayı bilmiyorum ama fiyatını fazla buluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,975
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri