Neler Yeni

mouse önerisi

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ve neden tavsiye ettiğini tam açıklar mısın?
Çünkü sensör kalitesi 1000tllik mouselarla aynı seviyede ergonamik rahat ve hızlı tepkime süresine sahip sensörüyle yakın hassaslıkta bir mouse olan logitech g900 çok çok daha pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Çünkü sensör kalitesi 1000tllik mouselarla aynı seviyede ergonamik rahat ve hızlı tepkime süresine sahip sensörüyle yakın hassaslıkta bir mouse olan logitech g900 çok çok daha pahalı.
Eğer mouse rank larına bakarsan çok daha üst sırada olup daha ucuz fiyat bulabilirsin. Ergonomik yapısı rahatlığı tamamen kullanıcıya bağlı daha sağlam mouselar var bu aralar herkesin ağzında zowie anlamış değilim. İsteyen istediğini alır istediği fiyata alır bu hiç umrumda olmaz ama birisinin hakkında bilmeden konuşma tamam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Mesut Özgeldi
SteelSeries Sensei Ten
En iyi fps mouse diyebilirm

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Beyler adamın parası var ki alıyor gidip bu ne la eskiye benziyor bu kadar pahalı mı olur demeyin. Adamlar bizi kazıklamak için pahalı yapmıyor, içindeki sensörler falan bütün işler kaliteli. Gidip Gamepower mouse alıp sıkıntıya düşmüyor. Benim size tavsiyem ucuz ve RGB olan şeylerden uzak durun. Her türlü bir bit yeniği var ve göz boyamak için RGB ile süslenmiş.

Cosmo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Arda Özevin
300 veya 500 bandında mouse önersenize ( zowie sevmiyorum )

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Beyler adamın parası var ki alıyor gidip bu ne la eskiye benziyor bu kadar pahalı mı olur demeyin. Adamlar bizi kazıklamak için pahalı yapmıyor, içindeki sensörler falan bütün işler kaliteli. Gidip Gamepower mouse alıp sıkıntıya düşmüyor. Benim size tavsiyem ucuz ve RGB olan şeylerden uzak durun. Her türlü bir bit yeniği var ve göz boyamak için RGB ile süslenmiş.
Hocam aynı fiyatlara daha kalitelileri var. Kazıklamayı bilmiyorum ama fiyatını fazla buluyorum

Top Bottom