Selam dostlar günlük işler ve oyun ağırlıklı uygun fiyata mouse pad önerebilir misiniz? acaba
Link ata bilirmisin hocamklasse kuru kafa önerebilirim
Teşekkür ederimbundan alabilirsiniz mor 90x40 hali var bende gayet güzelPORGE Gaming Mouse Pad 70x30 Xl Büyük Death Life Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PORGE Gaming Mouse Pad 70x30 Xl Büyük Death Life Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İşte Bu İmkanın Varsa Kesinlikle Almanı Tavsiye Ederim!şuan kullandığım mousepad ve yağ gibi akıyo üstüne hangi mouse koyarsan koy farketmez çok memnunum
Qck ve klasse kullanıyorum amazonda hazır indirim varken klasse al geç. Tabi hangi boyutta arıyorsun bilmiyorumSelam dostlar günlük işler ve oyun ağırlıklı uygun fiyata mouse pad önerebilir misiniz? acaba
Selam dostlar günlük işler ve oyun ağırlıklı uygun fiyata mouse pad önerebilir misiniz? acaba
Tozu üzerinde fazla tutuyor 2 silmeye aşınıyor ben de vardı 1.5 ay dayandı , kayma azalınca kenara koydum fps için iyi değil.Bunu şiddetle öneririm hem boy olarak baya büyük masanın çoğunluğunu kaplıyor hem de kayma hissiyatı gayet iyi.Gamepower GPR900 Mouse Pad
Gamepower GPR900 Mouse Pad gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Mouse Pad çeşitleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
F/p olarak zirvedir kullananlar zaten bilir. ben bunu 4 sene kullanmıştım. Kesip kesip kullanmaya devam ettim taki yanana kadarşuan kullandığım mousepad ve yağ gibi akıyo üstüne hangi mouse koyarsan koy farketmez çok memnunum