Neler Yeni

Mouse pad arasında ki farklar nelerdir?

Wocix

80+ Bronze
Mouse pad alırken nelere dikkat etmeliyim şu ana kadar hiç pahalı bir mouse pad kullanmadım yani bilindik markaların mouse padlerine o kadar para vermek mantıklı mı yoksa normal 70x30 ucuz olan mouse pad mi alınmalı? FPS oyunları oynayacağım için soruyorum bunları.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütçene göre değişir. Evet bilindik markaların kaliteli modelleriyle ucuz markasız mousepadler arasında çok fark var özellikle FPS tarzı oyunlar için.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,630
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çokta fark etmez bence o kadar para vermeye gerek yok

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm
FPS oyunları oynayacaksanız kaliteli bir mousepad seçmek yararınıza olacaktır. Arasındaki farklar ise malzeme kalitesine bağlı olarak sürtünme değişecektir. Ben de önceden ucuz bir mousepad kullanıyordum değiştirince kesinlike daha rahat hareket etmeye başladım.

Wocix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçene göre değişir. Evet bilindik markaların kaliteli modelleriyle ucuz markasız mousepadler arasında çok fark var özellikle FPS tarzı oyunlar için.
malzemesine dikkat etmen gerek yoksa hem desenlerden hem malzemesinden mouse sensörleri sıkıntı yapabiliyor
FPS oyunları oynayacaksanız kaliteli bir mousepad seçmek yararınıza olacaktır. Arasındaki farklar ise malzeme kalitesine bağlı olarak sürtünme değişecektir. Ben de önceden ucuz bir mousepad kullanıyordum değiştirince kesinlike daha rahat hareket etmeye başladım.
https://www.hepsiburada.com/logitec...se-pad-micro-usb-charge-cable-p-HBV0000191YF5 sizce bu mouse pad yeterlimdiir yoksa bütçeyi yükseltmem mi gerekiyor ve bütçemin kaç tl olması lazım

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mouse pad alırken nelere dikkat etmeliyim şu ana kadar hiç pahalı bir mouse pad kullanmadım yani bilindik markaların mouse padlerine o kadar para vermek mantıklı mı yoksa normal 70x30 ucuz olan mouse pad mi alınmalı? FPS oyunları oynayacağım için soruyorum bunları.
hocam ben teknosadan inca mousepad aldım, 80 tl ama şöyle söyleyeyim sana, bundaki rahatlık, hissiyat 30 40 tl lik mousepadleri 2 ye 3 e katlar

Wocix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hepsiburada.com/steelseries-qck-heavy-xxl-gaming-mousepad-p-BS600728 meslea bu nasıl iyi midir sizce
birde mouse padlerde hangi markayı seçmeliyim onuda bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben teknosadan inca mousepad aldım, 80 TL ama şöyle söyleyeyim sana, bundaki rahatlık, hissiyat 30 40 TL lik mousepadleri 2 ye 3 e katlar
teşekkür ederim yorumun için attığım iki mouse pad nasıl

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm

Wocix

80+ Bronze
bu mousepad sensörüne sıkıntı çıkarır bendede baya benzeri vardı steelserieslere bütçe arttırıp bakmanı öneririm
Logitech olduğu için kalitede sıkıntı yaşamazsınız ama ortasındaki “G” harfiyle ilgili bazı şikayetler var sanırım.
https://www.hepsiburada.com/steelseries-qck-heavy-xxl-gaming-mousepad-p-BS600728
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech olduğu için kalitede sıkıntı yaşamazsınız ama ortasındaki “G” harfiyle ilgili bazı şikayetler var sanırım.
ne tür şikayet oraya kadar çekmem mouse yi

Top Bottom