Neler Yeni

Mouse pad ne almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
emir
Mausum temudan Aj159 PRO
LoL ve valorant oynuyorum
Steelseries ve klasse çok yakın fiyatları
Bunlardan hangisini alayım ya da başka onerebilirsiniz güzel mouse pad.
Wraith ve kiken pro da olabilir çok kararsız kaldım

Ekler

• Screenshot_2025-02-15-03-48-31-422_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2025-02-15-03-48-31-422_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    465.4 KB · Hit: 35

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Yumuşak mousepad seviyorsan longteng biraz sert ve pürüzlü gelebilir. Klasse pro deneyebilirsin o da qckya göre kaygan bir mousepad. Nasıl bir şey arıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yumuşak mousepad seviyorsan longteng biraz sert ve pürüzlü gelebilir. Klasse pro deneyebilirsin o da qckya göre kaygan bir mousepad. Nasıl bir şey arıyorsun?
Yumuşak sert kaygan kontrol hız hiç anlamam elim masaya yakın oynuyorum genelde hayatımda hiç mouse pad kullanmadım masamı seviyorum takılmıyor ne istediğimi bilmiyorum o yüzden nasıl bana uygununu bulurum :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

liang222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl Gül
bir şey soracağım yanlış anlamayın bilmediğimden soracağım. Mousepad'lere neden bu kadar para veriyorsunuz ? değişen ne oluyor acaba merak ettiğimden soruyorum

gavanoz

80+
Yumuşak sert kaygan kontrol hız hiç anlamam elim masaya yakın oynuyorum genelde hayatımda hiç mouse pad kullanmadım masamı seviyorum takılmıyor ne istediğimi bilmiyorum o yüzden nasıl bana uygununu bulurum :D
hocam o zaman sizde benim gibi büyüklüğünü ve görünüşünü sevdiğiniz istediğiniz bişey seçin yeterli olacaktır fazlasıyla

oEnesQlf

80+ Silver
bir şey soracağım yanlış anlamayın bilmediğimden soracağım. Mousepad'lere neden bu kadar para veriyorsunuz ? değişen ne oluyor acaba merak ettiğimden soruyorum
kayma hızı ve malzeme kalitesi daha iyi oluyor, fps oyunları icin önemli

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Hakkı Demir
bütçe yetiyorsa spirit of aim alabilirsin. Hızlı kaysın istiyorsan speed modeli, bi tık daha yavaş kaysın, kontrol edebileyim diyorsan hybrid modelini al

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Normalde bu kadar pahalı değillerdi. Ömrü değişiyor kumaşı değişiyor. Ucuz alternatifler de var tabi.

Top Bottom