Önemli hocam mousenizin sensörü daha net daha güzel çalışır masanız sanırım pürüzsüz ve temiz olduğu için 4 yıldır sorunsuz kullanıyorsunuz mesela benim masam ahşap ve biraz pürüzlü bu yüzden mouse pad olmadan hiç kullanilmiyor dandik bir mouse pad bile etkisini gösterecektir 500 TL'ye steelseriesin padlerini alabilirsiniz çok kalitelidir4 yıldır mouse pad kullanmıyorum bi eksikliğinide görmedim ama herkes mouse padle kullanıyor sizce almalı mıyım
Önemli hocam mousenizin sensörü daha net daha güzel çalışır masanız sanırım pürüzsüz ve temiz olduğu için 4 yıldır sorunsuz kullanıyorsunuz mesela benim masam ahşap ve biraz pürüzlü bu yüzden mouse pad olmadan hiç kullanilmiyor dandik bir mouse pad bile etkisini gösterecektir 500 TL'ye steelseriesin padlerini alabilirsiniz
Daha ucuza bulabilirsin ayrıca Logitech mouse pad daha önce kullanmadım kendim steelseries kullanıyorum ve üstüne ne koyarsam koyayım bal gibi kayıyor üstünde ayrıca kaliteli malBu olur mulogitech Tkz Series 40 X 90 Cm Oyuncu 2 Mm Gaming Oyuncu Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz logitech Tkz Series 40 X 90 Cm Oyuncu 2 Mm Gaming Oyuncu Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! logitech Tkz Series 40 X 90 Cm Oyuncu 2 Mm Gaming Oyuncu Mouse Pad özelliklerini incele, 260,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Qck ile Qck+ qrasında ne fark varDaha ucuza bulabilirsin ayrıca Logitech mouse pad daha önce kullanmadım kendim steelseries kullanıyorum ve üstüne ne koyarsam koyayım bal gibi kayıyor üstünde ayrıca kaliteli mal
Tam detayı bilmiyorum ama üstündeki kaplama kalitesi değişiyor ürün kalitesi yani ömrü artıyor oyuncu mouse pad ise kayması yüksek oluyor görüntücüler için olanlarsa daha tatlı kayıyorQck ile Qck+ qrasında ne fark var
Yanlar dikişli olunca ömrü uzuyor diye duymuştum bu QCK edge de dikiş var ama Qck+ da göremedimTam detayı bilmiyorum ama üstündeki kaplama kalitesi değişiyor ürün kalitesi yani ömrü artıyor oyuncu mouse pad ise kayması yüksek oluyor görüntücüler için olanlarsa daha tatlı kayıyor
Sorun olur muYanlar dikişli olunca ömrü uzuyor diye duymuştum bu QCK edge de dikiş var ama Qck+ da göremedim
Olmaz tabi benim ürünüm dikişli ama dikişsizde kullandım dikişsizde sadece bükülme olabiliyor uçlar kalkıyor ama oda tabi uzun zaman kullanirsanYanlar dikişli olunca ömrü uzuyor diye duymuştum bu QCK edge de dikiş var ama Qck+ da göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun olur mu
Bunları çok sevdim sen kullanıyor musun iyiler miXrades Tiger Longteng Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Tiger Longteng Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PORGE Longteng Huoyun Special Edition Mouse Pad 480x400x3mm Speed Gaming Mousepad Longteng Mause Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PORGE Longteng Huoyun Special Edition Mouse Pad 480x400x3mm Speed Gaming Mousepad Longteng mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
biri speed diğeri control
Sendeki mouse padi söyleyebilir misinOlmaz tabi benim ürünüm dikişli ama dikişsizde kullandım dikişsizde sadece bükülme olabiliyor uçlar kalkıyor ama oda tabi uzun zaman kullanirsan
Benimki bütçeni aşıyor bi de rgbli olduğu için hem daha pahalı hemde göz zevkine hitap ediyorBunları çok sevdim sen kullanıyor musun iyiler mi
Sendeki mouse padi söyleyebilir misin
Valla bunları bilmiyorum dostumBunları çok sevdim sen kullanıyor musun iyiler mi
Sendeki mouse padi söyleyebilir misin