Neler Yeni

Mouse pad ne kadar önemli fps oyunu için

Kusursuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Bütçe
500
4 yıldır mouse pad kullanmıyorum bi eksikliğinide görmedim ama herkes mouse padle kullanıyor sizce almalı mıyım

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam herkesin kendi zevki alışkanlığı tamamen kişisel bir olay bence. Ama ben dokusu güzel bir mouse pad almanızı öneririm. Şuan masanın üzerinde oynuyorsunuz sanırım.

Kusursuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herkesin kendi zevki alışkanlığı tamamen kişisel bir olay bence. Ama ben dokusu güzel bir mouse pad almanızı öneririm. Şuan masanın üzerinde oynuyorsunuz sanırım.
Evet

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
4 yıldır mouse pad kullanmıyorum bi eksikliğinide görmedim ama herkes mouse padle kullanıyor sizce almalı mıyım
Önemli hocam mousenizin sensörü daha net daha güzel çalışır masanız sanırım pürüzsüz ve temiz olduğu için 4 yıldır sorunsuz kullanıyorsunuz mesela benim masam ahşap ve biraz pürüzlü bu yüzden mouse pad olmadan hiç kullanilmiyor dandik bir mouse pad bile etkisini gösterecektir 500 TL'ye steelseriesin padlerini alabilirsiniz çok kalitelidir

Kusursuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Önemli hocam mousenizin sensörü daha net daha güzel çalışır masanız sanırım pürüzsüz ve temiz olduğu için 4 yıldır sorunsuz kullanıyorsunuz mesela benim masam ahşap ve biraz pürüzlü bu yüzden mouse pad olmadan hiç kullanilmiyor dandik bir mouse pad bile etkisini gösterecektir 500 TL'ye steelseriesin padlerini alabilirsiniz
Bu olur mu

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bu olur mu
Daha ucuza bulabilirsin ayrıca Logitech mouse pad daha önce kullanmadım kendim steelseries kullanıyorum ve üstüne ne koyarsam koyayım bal gibi kayıyor üstünde:D ayrıca kaliteli mal

Kusursuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Daha ucuza bulabilirsin ayrıca Logitech mouse pad daha önce kullanmadım kendim steelseries kullanıyorum ve üstüne ne koyarsam koyayım bal gibi kayıyor üstünde:D ayrıca kaliteli mal
Qck ile Qck+ qrasında ne fark var

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Qck ile Qck+ qrasında ne fark var
Tam detayı bilmiyorum ama üstündeki kaplama kalitesi değişiyor ürün kalitesi yani ömrü artıyor oyuncu mouse pad ise kayması yüksek oluyor görüntücüler için olanlarsa daha tatlı kayıyor

Kusursuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Tam detayı bilmiyorum ama üstündeki kaplama kalitesi değişiyor ürün kalitesi yani ömrü artıyor oyuncu mouse pad ise kayması yüksek oluyor görüntücüler için olanlarsa daha tatlı kayıyor
Yanlar dikişli olunca ömrü uzuyor diye duymuştum bu QCK edge de dikiş var ama Qck+ da göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlar dikişli olunca ömrü uzuyor diye duymuştum bu QCK edge de dikiş var ama Qck+ da göremedim
Sorun olur mu

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Sorun olur mu
Olmaz tabi benim ürünüm dikişli ama dikişsizde kullandım dikişsizde sadece bükülme olabiliyor uçlar kalkıyor ama oda tabi uzun zaman kullanirsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit

biri speed diğeri control

Kusursuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet

biri speed diğeri control
Bunları çok sevdim sen kullanıyor musun iyiler mi

Olmaz tabi benim ürünüm dikişli ama dikişsizde kullandım dikişsizde sadece bükülme olabiliyor uçlar kalkıyor ama oda tabi uzun zaman kullanirsan
Sendeki mouse padi söyleyebilir misin

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Benimki bütçeni aşıyor bi de rgbli olduğu için hem daha pahalı hemde göz zevkine hitap ediyor

Valla bunları bilmiyorum dostum

Top Bottom