Mouse pad önerisi 1000 TL

ahmttunc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Bütçe 1000 TL civarı kenarları dikişli olursa güzel olur wraith klasse falan vardı hangisini tercih etsem bilemedim orta kayganlıkta olsun

F/P ürün 1 yıla yakın kullandım speed yazıyor ama tam speed yüzeye sahip değil yarı kontrol yarı speed alınabilir bu fiyata.
Kesinlikle önermem. Yüzeyi kötü. Yolladıkları adresten, gönderdikleri paketin dandikliğinden falan kalitesinin kötü olduğunu söyleyebilirim. Ben 4mm olanını aldım ama gelenin alakası yok. Baskısı falan da bildiğiniz yapıştırma. Kalitesiz bir fason üretim, KlasseGear'a göre düşük fiyat biçip kazık fiyattan satıyor. Şöyle de aldığımı kanıtlamak için bırakayım.

2025-09-30_21-54.webp

KlasseGear'ı da kullandım, ama bence de fiyatını pek hak etmiyor. Eğer bütçe ₺500 civarı esniyorsa Wraith speed yüzeyi alabileceğiniz en ideal speed mouse pad. Hybrid olarak ise Kensei öneririm.

Artmıyor diyorsanız KlasseGear'da gayet işinizi görür.

Ek olarak şans veririm diyorsanız Razer'ın şöyle bir ürünü var. Ama belirteyim dikişsiz bu galiba SS Qck+ benziyor.

Bir de çok uçmayayım diyorsanız şu ürün de alınabilir. Porge'den kesinlikle daha iyidir.

Son düzenleme:
Kesinlikle önermem. Yüzeyi kötü. Yolladıkları adresten, gönderdikleri paketin dandikliğinden falan kalitesinin kötü olduğunu söyleyebilirim. Ben 4mm olanını aldım ama gelenin alakası yok. Baskısı falan da bildiğiniz yapıştırma. Kalitesiz bir fason üretim, KlasseGear'a göre düşük fiyat biçip kazık fiyattan satıyor. Şöyle de aldığımı kanıtlamak için bırakayım.

Alıntıyı görüntüle

KlasseGear'ı da kullandım, ama bence de fiyatını pek hak etmiyor. Eğer bütçe ₺500 civarı esniyorsa Wraith speed yüzeyi alabileceğiniz en ideal speed mouse pad. Hybrid olarak ise Kensei öneririm.

Artmıyor diyorsanız KlasseGear'da gayet işinizi görür.

Ek olarak şans veririm diyorsanız Razer'ın şöyle bir ürünü var. Ama belirteyim dikişsiz bu galiba SS Qck+ benziyor.

Bir de çok uçmayayım diyorsanız şu ürün de alınabilir. Porge'den kesinlikle daha iyidir.
Wraith hangi yüzeyi seçmeliyim

Wraith speed yüzeyi kendi belirttiğine göre özel bir kumaş. Hybrid ise genel bir kumaş ve açıkcası KlasseGear'ın kullandığı kumaşa yakın. Yani indirimde ₺800-900 KlasseGear'da düşebildiğinden Wraith Hybrid yüzeyi kendi marka algıları, tasarım, kutu vb. dolayı bence pahalı. O yüzden speed almak çok daha mantıklı.

Geri