Kesinlikle önermem. Yüzeyi kötü. Yolladıkları adresten, gönderdikleri paketin dandikliğinden falan kalitesinin kötü olduğunu söyleyebilirim. Ben 4mm olanını aldım ama gelenin alakası yok. Baskısı falan da bildiğiniz yapıştırma. Kalitesiz bir fason üretim, KlasseGear'a göre düşük fiyat biçip kazık fiyattan satıyor. Şöyle de aldığımı kanıtlamak için bırakayım.
Alıntıyı görüntüle
KlasseGear'ı da kullandım, ama bence de fiyatını pek hak etmiyor. Eğer bütçe ₺500 civarı esniyorsa Wraith speed yüzeyi alabileceğiniz en ideal speed mouse pad. Hybrid olarak ise Kensei öneririm.
wraithesports.com
Kensei Katana 50x50 Cm 4 Mm Hybrid Gaming Oyuncu Mouse Pad XL (Barong) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Artmıyor diyorsanız KlasseGear'da gayet işinizi görür.
Ek olarak şans veririm diyorsanız Razer'ın şöyle bir ürünü var. Ama belirteyim dikişsiz bu galiba SS Qck+ benziyor.
Razer Gigantus V2 Büyük - Hız ve Kontrol için Yumuşak Büyük Oyun Fare Altlığı (Kaymaz Kauçuk, Dokulu Mikro Dokuma Kumaş, 45 x 40 x 0,3 cm) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bir de çok uçmayayım diyorsanız şu ürün de alınabilir. Porge'den kesinlikle daha iyidir.
Pusat Control Mousepad M : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr