Hangi modeli o benimki 6 ay dayanmadı. Bütçe ne bu arada boyut ne istiyorsun ?Biliyorum çok ama 5 yıl steelseries mousepadini kullandım artık eskidi önerilere açığım.
En iyisi o zaten diyorsanız tekrar aynısın alıcam
Glorious Heavy XLBiliyorum çok ama 5 yıl steelseries mousepadini kullandım artık eskidi önerilere açığım.
Biliyorum çok ama 5 yıl steelseries mousepadini kullandım artık eskidi önerilere açığım.
Bütçen ne? mousepadden anlıyorumBenimde mouse ve klavye beyaz mouse pad beyaz istiyorum banada öneri sunacağız bir şey olursa sevinirim.
dünyanın en kötü mousepadi?güzel ha bu 70x30 da varRazer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad özelliklerini incele, 69,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe mühim değil şık ledli bir şey arıyorumBütçen ne? mousepadden anlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dünyanın en kötü mousepadi?
yBütçen ne? mousepadden anlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dünyanın en kötü mousepadi?
Kanka qck alma ya valla 1400 verilir mi qck'ya. kaliteli bir şey istiyosan cam mousepad Skypad 3.0 var onu al yada aqua control plus'ın beyazını al boşver ledi falan. illa ledli istersen 100 liraya ledli mousepad al üstüne başka mousepad serBütçe mühim değil şık ledli bir şey arıyorum
https://www.amazon.com.tr/dp/B09Q3N...e=380333&creativeASIN=B09Q3NLD1T&linkCode=asn şunun gibi mesela
bana bişe önerebilir misin 150 tl civarıKanka qck alma ya valla 1400 verilir mi qck'ya. kaliteli bir şey istiyosan cam mousepad Skypad 3.0 var onu al yada aqua control plus'ın beyazını al boşver ledi falan. illa ledli istersen 100 liraya ledli mousepad al üstüne başka mousepad ser
Baştan söylesene 2000 liralik mousepad öneriyorum bende .dbana bişe önerebilir misin 150 TL civarı
valla ben de çok düşüyorum öyle mouselara mousepadlere ama öğrenciyiz işte baba parası olunca kıyamıyoruz bakacağım dediklerine teşekkürlerBaştan söylesene 2000 liralik mousepad öneriyorum bende .d
Klasse veya porge al 3 sene porge kullandım şuan qck kullanıyorum kayganlık olarak aynılar ama porge daha havalı duruyor ve dikişleri daha kaliteli